• imsa
EKONOMİ Haber Girişi : 20 Nisan 2023 13:37

801 TL taksitle hazine arazileri

801 TL taksitle hazine arazileri

Vatandaşlar nakit birikmiş parasını yatırım amaçlı kullanmak isterken bu noktada vatandaşların gözüne en cazip gelen yatırım araçlarından birisi de arsa ve toprak alımı oluyor. Uygun fiyatlı arazi yatırımı yapmak isteyen vatandaşlar sık sık uygun fiyatlı arazi araştırması yapmaya devam ederken arazi araştırması yapan vatandaşları sevindirecek bir haberimiz var.

Milli Emlak tarafından uygun fiyatlı arazi araştırması yapan vatandaşlar için yeni ilanlar yayımlandı. Parasını arazi satın alarak değerlendirmek ve yatırımını bu şekilde kullanmak isteyen vatandaşlar uygun fiyatlı arazi araştırması yaparken gülümseten ilanlar Milli Emlak'tan geldi.   Milli Emlak Merkez'de 801 TL taksitle hazine arazisi arsa satışına başladı. Milli Emlak beklenen ilanları yayımlarken Mülkiyeti hazineye ait olan taşınmazlar için ilan yayımlandı. Milli Emlak tarafından yapılan açıklamada 33 ilde uygun fiyatlı arsa, arazi ve tarla gibi taşınmazların satışının yapılacağı belirtildi.   

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Nisan ayı ilanları dikkat çekti. Farklı iller için yayımlanan ilanlarda birçok avantaj bulunurken bu avantajlar şu şekilde yer alıyor;

  • 5 sene emlak vergisi muafiyeti
  • ilk satışta tapu harcı muafiyeti
  • peşin ödemelerde yüzde 20 indirim
  • 24 ay taksit imkanı

Mülkiyet devlete ait olan atıl durumdaki hazine arazileri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından fiyat ve satış detayları belirlenirken bu ilanlar uygun fiyatlı arazi arayan vatandaşların gözdesi oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.