• imsa
GÜNDEM Haber Girişi : 19 Eylül 2023 11:10

Açılışta sandalyeler boş kaldı

Açılışta sandalyeler boş kaldı

Beauty Life Estetik, Güzellik, Kozmetik, Kişisel Bakım ve Cosmo Hair Kozmetik Kuaför Ekipmanları Fuarı önceki gün Anfaş fuar alanında açıldı.

Açılışa Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AESOB Başkanı Aslıhan Dere, Ticaret İl Müdürü Halil Özşahan, ATSO Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, US Fuarcılık Genel Müdürü Ülker Selviler de katılırken açılışta protokol dışında sandalyelerin boş kalması dikkat çekti

AESOB işbirliği ile Antalya Kuaförler Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odamız, Antalya Berberler Odamız ve US Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarda sadece açılışta sandalyeler boş kalmazken fuara da ilgi beklenenin altında gerçekleştiği görüldü.

Fuarın açılışına katılımın az oluşu yeteri kadar duyuru yapılmamasına bağlanırken ziyaretçi sayısının azlığı ise gelişen teknolojiye bağlandı.

İnternetin yaygınlaşmasıyla birlikte, insanların ürünleri ve hizmetleri çevrimiçi platformlarda arayıp karşılaştırabildikleri için fuarlara katılımın yeteri kadar olmadığı ifade ediliyor. Dijital ticaret, ziyaretçilerin ihtiyaçlarını daha hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabilir, bu nedenle fiziksel fuarları ziyaret etme ihtiyacını azaltabildiği dile getirildi.

Haber: Yalçın KÜÇÜK