• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 04 Temmuz 2021 17:11

Afşin yeniden seçildi

Afşin yeniden seçildi
6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birlik Başkanı Ahmet Tural'ın yönetiminde, Antalya'da gerçekleştirilen Antalya Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 41. Olağan Genel Kurul toplantısında Arif Afşin, yeniden başka

6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birlik Başkanı Ahmet Tural'ın yönetiminde, Antalya'da gerçekleştirilen Antalya Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 41. Olağan Genel Kurul toplantısında Arif Afşin, yeniden başkan seçildi. 


Genel kurul,  Kepez ilçesi Duraliler Mahallesindeki Alyans Garden Düğün Salonunda, pandemi kuralları çerçevesinde kır bahçesinde gerçekleştirildi. Genel kurula kooperatif ortakları dışında çok sayıda katılım da olduğu gözlendi. Genel kurulda Antalya Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olan kooperatifin ismi, Aspendos Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ASKOOP) olarak değiştirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.