• SUR YAPIIIIIII
SPOR Haber Girişi : 28 Mart 2022 11:10

Akrep’te hazırlıklar başladı

Akrep’te hazırlıklar başladı
Lige verilen Milli takım arasının ardından Antalyaspor’da Altay maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediliyor.

Lige verilen Milli takım arasının ardından Antalyaspor’da Altay maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediliyor.

 2 Nisan Cumartesi saat 16.00’de deplasmanda Altay ile karşılaşacak olan Antalyaspor çıkışını sürdürmek ve deplasmandan üç puan daha alarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

 Futbol sorumlusu Nuri Şahin yönetimindeki dayanıklılık ve kuvvet ağırlıklı gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

 Başta Fernando ve Doğukan olmak üzere hiçbir oyuncusu için transfer teklifi almadıklarını dile getiren Çetin, “En az 5-6 oyuncumuz için teklif geleceğini düşünüyorum” dedi.

 “GELEN TRANSFER TEKLİFİ YOK”

 Aziz Çetin, transfere dair sorulara da yanıt verdi. Antalyaspor Başkanı “Mali disiplini ve sportif başarıyı bir arada sağlamak zorundasınız. Futbolcumuz gitmek ister, Antalyaspor da bundan umduğu kazancı sağlarsa, oyuncuların talebi doğrultusunda herkes gidebilir. Daha önce nasıl Fernando ve benzer isimler bulunduysa, aynısını tekrar buluruz taraftarımız rahat olsun ama şu an için öyle bir şey yok. Oyuncularımıza gelen resmi veya gayri resmi hiçbir teklif yok. Sadece dedikodu var. En az 5-6 tane oyuncumuz için transfer teklifi geleceğini düşünüyorum. Kulübün ve futbolcunun çıkarı neyi gerektiriyorsa onu yaparız. Önümüzdeki sezon mevcut kadroyu koruyup 3-4 takviye ile takımı hedef ekiplerden birisi olarak lige başlatmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 VİZYON OLARAK FARKLI BAKIYOR

 Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Nuri Şahin ile çalışmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Çetin, “Nuri Şahin’in vizyon olarak bakışı farklı. Liverpool’un taç antrenörü 1 hafta geldi, çocuklarla çalıştı. Bu Nuri Şahin’in “Taç atmayı kimse mi bilmiyor, ben mi bilmeyeceğim” mantığıyla değil, “Liverpool bunu yapıyorsa biz de yaparız” mantığıyla düşündüğü şeyler. Çok da faydalı oldu bizim altyapı antrenörlerimiz de o antrenmanları seyrettiler. Nuri Şahin ile çalışmak çok keyifli, dünyaya bakışı farklı, aile yaşantısı çok düzgün. Biz, o ve şehirin çocukları keyif alıyor. Mutlu şekilde devam ediyoruz“ şeklinde konuştu.

 

Yalçın KÜÇÜK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.