• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 13 Ekim 2021 16:15

Alkan: Bundan Sonra Belgeli Konuşacağım

Alkan: Bundan Sonra Belgeli Konuşacağım
Hakkında açılan operasyon kapsamında görevden alınan ve yargılanan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası eski Başkan Mehmet Ali Alkan, 2022 yılı başlarında yapılacak olan seçimlerde adaylığını açıkladı.

Hakkında açılan operasyon kapsamında görevden alınan ve yargılanan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası eski Başkan Mehmet Ali Alkan, 2022 yılı başlarında yapılacak olan seçimlerde adaylığını açıkladı.

BİZE GÜVENEREK OY VERENLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Dualar eşliğinde ve kesilen kurban ile adaylığını açıklayan Mehmet Ali Alkan, bir nevi gözdağı vererek “Bundan sonra belgelerle konuşacağım” diyerek mesaj gönderdi. Kalabalık bir guruba hitap ederek adaylığını açıklayan Alkan, “Biz cezaevinden aday olduk Allah sizlerden binlerce razı olsun. Bir selamımızla 1249 arkadaşımız biz içerde olmamıza rağmen bize güvenerek bize inanarak oy verdi. Seçimi kaybettik. Seçimdir kazanmak da var kaybetmek de var. 17,5 yıl gururla yapmış olduğum kurum olan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’na tekrar adayım” dedi.

SÜREKLİ DEDİKODU ÜRETİYORLAR

“Allah’ın izni ve üyelerimize inancımızdan dolayı yeniden göreve geleceğimizden eminiz” diyen Mehmet Ali Alkan’ı eşi ve çocukları da yalnız bırakmadı. Sürekli olarak ortaya bazı dedikodular üretildiğini dile getiren Alkan, “Biz zaten 2020 yılı 6 Mart’tan bu yana çalışmamızı yapıyoruz. Bize oturmak yakışmaz. Geçmişte hata ve yanlış yapmış olabiliriz. Hatasız bir kul var o da Peygamber efendimiz. Geçmişte şu oldu bu oldu geçmişe takılıp kalmayacağız. Alnımız açık yüzümüz pak her zaman kendimizi savunabilecek durumdayız. Kafanızda farklı sorular olabilir. Sürekli dedikodu üretiliyor. Hiçbir dedikoduya itibar etmeyin çünkü canlı şahıs burada. Aklınıza ne takılırsa bana direk sorabilirsiniz. Aday olursa şöyle olacakmış böyle olacakmış kazansa da mazbatayı alamayacakmış gibi dedikodular üretiliyor. Bunların hepsi dedikodu” şeklinde konuştu.

BU SAATTEN SONRA BELGELİ KONUŞACAĞIM

Yargı süreci hakkında da bilgiler aktaran Mehmet Ali Alkan, “Benim yargı sürecim devam ediyor ama en güzel şekilde aklanacağımdan eminim. Sonuç aleyhimize gelirse işte o zaman onların dediği olacak ama onların dediği değil Allah’ın dediği ve sizlerin dediği olacak. Bizim de hukukçularımız var, bizim de değerli üstatlarımız var. Geçen seçimlerde içeriden çıkamayacak, 50 yıl yatacak gibi söylemlerle üyeleri kandırarak oylarınız aldılar. Onların yalan konuştukları gün gibi ortada. Benim 17,5 yıl yaptığım hizmetler ortada. Eğer yaptığım eksik ve yanlış varsa hepsi odada kayıtlı varsa çıkar. Bu saatten sonra belgeli konuşacağım, belgesiz hiçbirşey konuşmayacağım. Siz değerli üyelerimiz de bişey sorarsa belgelerle konuşacağım. Belgelerle onların nasıl yalan söylediklerini de günü gelince ortaya çıkaracağız” açıklamasında bulundu.

TÜRKİYE’DE GÖRÜLMEMİŞ OLAY

“Alnımızın akıyla yolumuza devam ediyoruz” diyen Mehmet Ali Alkan son olarak şunları söyledi: “Üyelerimizin katkısı ve desteği ile seçimleri kazanacağımıza inancımız tamdır. Ben yokken ben kendime oy veremedim ama bize inanan üyelerimiz oy verdi hepsine teşekkür ediyorum. 2019’daki olay Türkiye’de emsali görülmemiş bir olaydır. Bu kadar acele bir şekilde hiçbir oda bu kadar acele bir şekilde olağanüstü seçime götürülmemiştir.”


Yalçın KÜÇÜK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.