Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince ilimiz genelinde son 1 haftada;
- “Tefecilik” suçundan; 3 olayda, 6 şüpheli şahsa ADLİ İŞLEM YAPILMIŞ, 3 şahıs hakkında ADLİ KONTROL KARARI UYGULANMIŞTIR.
Yapılan aramalarda; 2 adet tabanca, 2 adet tüfek, 137 adet fişek ile 24 adet belge ELE GEÇİRİLMİŞTİR.
- “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma” suçundan; 1 olayda, 7 şüpheli şahsa adli işlem yapılmış, 4 şahıs hakkında ADLİ KONTROL KARARI UYGULANMIŞ, 3 şahıs TUTUKLANMIŞTIR.
Yapılan aramalarda; 1 adet tabanca, 50 adet tabanca fişeği ile 15 adet çek ELE GEÇİRİLMİŞTİR.
- “Tarihi Eser Kaçakçılığı” suçundan; 1 olayda, 5 şüpheli şahsa ADLİ İŞLEM YAPILMIŞTIR.
Yapılan aramalarda; tarihi eser niteliğinde 66 adet sikke ile 39 adet çeşitli obje ELE GEÇİRİLMİŞTİR.
- “5607 Sayılı Kanuna Muhalefet Etmek”suçundan; 11 olayda 12 şüpheli şahsa ADLİ İŞLEM YAPILMIŞTIR.
Kepez, Muratpaşa, Alanya, Manavgat ilçelerinde yapılan operasyonlar neticesinde;
- 21.060 adet dolu makaron,
- 656 adet kaçak emtia,
- 330 paket kaçak sigara,
- 276 adet kaçak elektronik sigara ile,
- 138 kilogram kaçak tütün ELE GEÇİRİLMİŞTİR.
- Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 4 şahıs yakalanarak CEZAEVİNE TESLİM EDİLMİŞTİR.
Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz, yasaların verdiği yetki ve sorumluluk bilinci ile hız kesmeden aynı kararlılıkla devam edecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
26.04.2025 01:41:48