Antalyaspor’dan 1 alana 1 bedava

Tribünleri doldurmak ve taraftarları stadyuma çekmek isteyen Antalyaspor ilginç bir kampanyaya gitti.

Tribün desteğini 12. güç olarak arkasına alarak başarılı sonuçlar elde etmek isteyen Antalyaspor yönetimi aldığı karar ile bu hafta oynanacak olan Antalyaspor – Kayserispor maçına gelecek olan seyircilerin bir sonraki iç saha maçı olan Antalyaspor – Samsunspor karşılaşmasını ücretsiz izleyebileceğini duyurdu.

“Kırmızı-beyazlılarımıza destek için 2 maçlık paket!” başlıklı duyuruda “Takımımızın Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında oynayacağı Kayserispor ve 6. haftasında oynayacağı Samsunspor maçlarını kapsayan iki maçlık paket satışı devam ediyor. Paket içeriği, Kayserispor maçı için bilet alan taraftarlarımıza Samsunspor ile oynayacağımız ilk iç saha maçının ücretsiz olarak tanımlanması şeklindedir” ifadelerine yer verildi.

Antalyaspor’dan yapılan açıklamada kadın ve öğrenci taraftarlara biletlerin yüzde 50 indirimli satıldığı hatırlatıldı.

Buna göre; Antalyaspor – Kayserispor ve Antalyaspor – Samsunspor maçlarını kapsayan iki maçlık bilet fiyatları kuzey üst 125 TL, kuzey alt 150 TL, güney üst 125 TL, güney alt 150 TL olurken batı alt A,B,F ve G bloklar 350 TL, C ve E bloklar 450 TL’den satılırken D blok 550 TL’den satılacak.

Haber: Yalçın KÜÇÜK


01.09.2023 11:31:28