Başkan Ölmez, Kepez’de, Gençliğe Hitabe dağıttı

CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Öcalan ile ilgili açıklamalarına tepki göstermek amacıyla Kepez İlçesi’nde yaşayan vatandaşlara, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına armağan edilen Gençliğe Hitabe’yi dağıttı. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Öcalan ile ilgili yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. Bahçeli’nin  Terör örgütü liderinin meclise gelmesini istemesinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları tarafından kabul edilemez olduğunu belirten Ölmez, Kepez İlçesi’nde yaşayan vatandaşlara, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına armağan ettiği Gençliğe Hitabe’yi dağıttıklarını söyledi. Ölmez, ‘’Dün mecliste Öcalan için ip atanlar bugün kurtarmak için ip sallıyor’’ dedi. 
AKP HÜKÜMETİ ATATÜRK’Ü HAZMEDEMİYOR
CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşun da şehitlerimizin kanının olduğunu bir kez daha dile getirerek binlerce insanın ölümüne sebep olan Öcalan’ın meclise davet edilmesinin siyasi bir çıkış oluğunu söyledi. Ölmez, ‘’Atatürk’ün bizlere miras bıraktığı değerlere sahip çıkıyoruz. Biz Kepez İlçe Örgütü olarak ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza bugün Gençliğe Hitabe’yi dağıttık. Kepez İlçesi’nde yaşayan vatandaşlarımız da bizlere destek verdi. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün yılmaz bekçileri olarak Kepez İlçe’mizde ve Türkiye’de yaşayan tüm vatandaşlarımızla birlikte Atatürk’ün miraslarına sahip çıkacağız. Atatürk sevgimizi ve saygımızı kimse sorgulayamaz. Terörü bir kez daha lanetliyoruz’’ dedi.


25.10.2024 10:32:04