“Büyükşehir Cumhur İttifakı’na geçmeli”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl Başkanı Murat Barış, il yönetimini ve Alperen Ocakları yönetiminde bir takım değişiklikler yaptıklarını belirtirken “Genç ve dinamik bir kadro ile yolumuzda daha emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

GENÇ VE DİNAMİK KADRO VURGUSU

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin açıklamalarına ve Genel Merkez’in açıklamalarına göre BBP olarak seçimlere kendi amblem ve adayları ile gireceklerini söyleyen İl Başkanı Murat Barış, “31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde daha genç ve dinamik bir kadro oluşturduk. Aynı şekilde Alperen Ocağında da yenilenmeye gidildi. 7 Gün 24 saat anlayışı ile Cumhur İttifakı’nı başarısı için çalışmaya hazırız. Bizler kendi adaylarımızı çıkartacağız. Ancak Cumhur İttifakı’nın zafere ulaşması adına bizim adayımızın çekilmesi gerekiyor ise de hiç düşünmeden adayımızı çekebiliriz” ifadelerini kullandı.

ANTALYA’NIN 5 YILI BOŞA GEÇTİ

Antalya’da 5 yılın boşa geçtiğini ve CHP’li Büyükyehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in hizmet etmediğini dile getiren Başkan Murat barış, “Özellikle büyükşehir Belediyesi Cumhur ittifakı olarak almak zorundayız. Muhittin Böcek 5 yılı boşa geçirdi. Cumhur İttifakı’nın adayı kim olursa olsun bizler desteklemeye hazırız. Hizmet etmeyen Muhittin Böcek sözde festivaller ile kültür şovları ile günleri geçiriyor. Bizler Antalya’da yaşayan vatandaşlar olarak hizmet almak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Haber: Yalçın KÜÇÜK


09.10.2023 12:37:09