DEM Parti'ye destek ziyareti!

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yerel seçimlerde işbirliği yapmak amacı ile yaptığı DEM Parti ziyaretinin ardından CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı da DEM Parti Antalya İl Başkanlığını ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimlerinde Antalya'yı yeniden almak isteyen CHP'de son dönemdeki seçimlerde olduğu gibi yeniden eski adıyla HDP yeni adıyla DEM Parti'nin desteğini almak amacı ile çalışmalarını hızlandırdı.  İYİ Parti'nin Millet İttifakı'ndan ayrılması ve seçimlere kendi adayları ile gireceğini açıklaması nedeniyle seçimi kaybetme korkusunda olan CHP bu kez DEM Parti'nin desteğini arkalarında daha gazla hissetmek istiyor.

CHP'den DEM Parti'den açık destek istemediği ama bölgesel işbirliği yapılabileceği dile getirilmişti. Bölgesel işbirliği kapsamında CHP Antalya il başkanlığı harekete geçerken DEM Parti Antalya İl Başkanlığı ziyaret edilerek ne tür bir işbirliği yapılabileceği noktasında görüş alışverişinde bulunulduğu dile getiriliyor. DEM Parti'nin genel merkez ile görüşerek ne tür bir işbirliği yapılabileceği noktasında fikirlerini ilerleyen zamanda bildireceği ifade ediliyor.

Haber: Yalçın KÜÇÜK


25.12.2023 10:30:11