Eğitim yardım kampanyası

Antalya Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Tanıtma Cemevi Derneği, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteği sağlıyor. Dernek Başkanı Ergün Kurt, ekonomik durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına yönelik olarak Eylül ayında başlayacak olan yeni eğitim dönemi için yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Kurt, kampanya kapsamında 150 kız ve erkek öğrenciye çanta, ayakkabı, spor ayakkabıları, kalem, boya kalemleri, defter gibi okul için gerekli kırtasiye malzemeleri ile ayni ve nakit destek sağlanacağını belirtti. Yardım kampanyasına katkıda bulunmak isteyen hayırseverlerin ve ihtiyacı olan ailelerin dernekle iletişime geçebileceğini ifade eden Kurt, "Bu destekle, çocuklarımızın eğitim hayatına daha güçlü bir başlangıç yapmalarını amaçlıyoruz. Eğitimin her çocuğun hakkı olduğuna inanıyor ve bu doğrultuda elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Antalya Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Tanıtma Cemevi Derneği, yıllardır sürdürdüğü bu tür yardım kampanyaları ile eğitimde fırsat eşitliğini sağlamaya yönelik önemli adımlar atıyor. Dernek, bu yıl da öğrencilerin okul ihtiyaçlarını karşılayarak onların eğitim hayatına katkı sunmayı hedefliyor.

Haber: Yalçın KÜÇÜK


12.08.2024 10:47:34