Eğitime ‘Cömert’ destek

Antalyaspor’a olan sevgisiyle tanınan iş insanı Tolga Cömertoğlu, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde anlamlı bir yardım kampanyasına imza attı. 07 Gençlik taraftar grubu ile el ele veren Cömertoğlu, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yaparak, eğitime ve topluma katkı sağlıyor.

07 Gençlik’ten Anlamlı Mesaj

07 Gençlik taraftar grubu tarafından yapılan açıklamada, son günlerde yaşanan olaylara en güzel cevabın birlik ve dayanışma içinde olmak olduğu vurgulandı. Açıklamada, "Dün yaşanan olaylara bize yakışır şekilde en doğru cevabı vermek istedik. Karanlıkların emrindekiler dün de olduğu gibi medeniyete, birliğe, güzelliğe kurşunlarla delik açmaya çalışırken, biz vatanımızda ilim, bilim ve eğitimin temeline ne kadar daha fazla çivi çakar, harç olur güçlendiririz diye çabalıyoruz." denildi.

07 Gençlik, yapılan bu yardım kampanyasıyla, toplumun her kesimine eğitimin önemini vurgulamak ve okumaya şansı olmayan çocukların eğitimine destek olmayı amaçladıklarını belirtti. "Siz kurşunlar saçarken, biz okumaya şansı olmayan birçok kardeşimizle beraber daha küçük kardeşlerimiz okusun, vatanını milletini ileri seviyelere taşısın diye kalem, kitap, defterler dağıtmaya devam ediyoruz." şeklinde devam eden açıklamada, iyiliğe ve eğitime olan inançlarını sürdürdükleri ifade edildi.

Tolga Cömertoğlu ve Ailesinden Büyük Destek

Bu anlamlı yardım kampanyasında Tolga Cömertoğlu, eşi Manolya Cömertoğlu ve ablası Nergis Cömertoğlu’nun büyük katkıları bulunuyor. 07 Gençlik, bu destekle 500 adet, her biri 1500 TL değerinde kırtasiye çeki hazırlattıklarını ve bu çeklerin ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağını duyurdu.

Açıklamada, "Attığınız kurşunlar belki bizi öldürür ama 07 Gençlik’in şehrine, vatanına ve takımına olan sevdasını asla silemez, çünkü biz güzelliğe, iyiliğe, ilime inandık ve bu davamızda çok yol aldık…" sözleriyle, gruplarının şehre, vatana ve Antalyaspor’a olan bağlılıklarının hiçbir zaman değişmeyeceği vurgulandı.

Birlik ve Dayanışma İçinde Eğitime Destek

Tolga Cömertoğlu ve 07 Gençlik’in bu anlamlı girişimi, toplumun birlik ve dayanışma içinde neler başarabileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Eğitime yapılan bu destek, hem çocukların geleceğine katkı sağlıyor hem de toplumun moral ve motivasyonunu artırıyor. Cömertoğlu ve 07 Gençlik, eğitime verdikleri desteğin yanı sıra, topluma umut ve ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Bu yardımla, Antalya’nın ihtiyaç sahibi ailelerinin çocukları eğitimlerine daha donanımlı bir şekilde başlayacak. Cömertoğlu ailesi ve 07 Gençlik’in bu duyarlı hareketi, toplumda büyük bir takdir toplarken, eğitime yapılan katkının önemini bir kez daha ortaya koyuyor.

Haber: Yalçın KÜÇÜK


27.08.2024 12:23:01