Ertugan ‘BAYAN’ diyerek bombaladı

İYİ Parti’den ihracı istenen Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan’ın hedefinde yine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener vardı.

Meral Akşener’e adı ile hitap etmeyen ve ‘bayan’ diye hitap eden Ertugan, “Sinsi olmadık eğilmedik hep dik durduk. Söz namus bildik. En zor zamanlarında yalnız bırakmadık. Ve verilen sözleri namuslarına emanet etmiştik? !! Bayan ……….! 2015…2018 Emeklerimiz üzerinden İyi partimizdeki iyileri bu sefer kurduğunuz oyunlara alet edemeyeceksiniz” ifadelerini kullandı.

“Bayan ……..! iyi partimizin iyi tabanı bu sefer koyun olmayacak ve sizi dinlemeyecek” diyerek eleştirilerine devam eden Musa Ertugan, “Bayan ………! İyi partimizin iyi insanlarının sırtından bu sefer kurban kesemeyeceksiniz. Bayan………..! Bizim sinsi arka planları olan kime hizmet ettiği belli olmayan yol arkadaşlarının emeklerini pazarlayan sizin gibi güvenilir olmayan taşeronlara ihtiyacımız yok. İyi ler olarak Yerel Seçimlerde Kendi kararlarımızı kendimiz alacağız. Ve Sadakatımız milletimizedir. Bayan……….! Vesselam Biz İYİ Partililer Helal oylarını parti ayrımı yapmadan doğru namuslu iline ilçesine vatandaşına hizmet edecek kişilere oylarımızı vereceğiz. Sizin genel seçimlerdeki gibi arka planda kirli anlaşmalar yaptığınız kişilere değil!” açıklamasında bulundu.

İYİ Parti’den ihracı istenen Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Yerel seçimlerin Sonuçları belli olunca sizde gereğini yapacağım istifa edeceğim demiştiniz. Bayan ……..! Sözünüzde duracakmısınız. Sanmıyorum!! Bugüne kadar sözünüzde hiç durmadınız. Güven kaybettiniz. Güvenilmezsiniz!! Bayan ………..! Çünkü siz Freni patlamış otobüs gibi dibe doğru gidiyorsun… Bayan………! 5 yıl önce bu günlerdeki YİNE YEREL SEÇİM ÖNCESİ Birlik beraberlik Parti kardeşliği heyecanı vardı ŞİMDİ NEREDE ? Bayan……..! Parti binalarımızda ve üyelerimizdeki heyecanı söndüren bizleri kullanarak küskün kırgın yapmayı becererek bu günleri yaşatanları iyi partiler, ülkücüler ve TARİH UNUTMAYACAK … Nokta !!!

 

Haber: Yalçın KÜÇÜK

 

 

 

 

 

 

 

 

 


14.09.2023 12:10:44