Antalya merkezde faaliyet gösteren bir kredi kooperatifine yönelik sabah saatlerinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında, kooperatifin eski başkanı A.T. ile birlikte H.G. ve D. isimli şahısların gözaltına alındığı öğrenildi.
Gözaltı Süresi Cuma Gününe Kadar Uzatıldı
Emniyet kaynaklarından edinilen bilgilere göre, gözaltına alınan A.T. ve diğer iki şüphelinin sorgularının devam ettiği ve Cuma gününe kadar gözaltında tutulacakları bildirildi. Öte yandan, kooperatifin mevcut başkanının da ifadeye çağrıldığı, ancak ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı belirtildi.
Soruşturma Genişliyor
Yetkililer, operasyonun kooperatifin mali işlemlerine yönelik usulsüzlük iddiaları kapsamında yürütüldüğünü ifade ederken, konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Şikayetçi olan kişilerin ifadelerine yeniden başvurulmak üzere emniyete davet edildiği öğrenilirken, kooperatif yöneticisi N.S.'nin de soruşturma kapsamında ifadeye çağrıldığı dile getiriliyor.
Haber: Yalçın KÜÇÜK
27.02.2025 10:39:01