Gazze’de bebekler hür doğmuyor

Büro Memur-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Hisarkaya, işgal altındaki Gazze’de bebekler hür doğmuyor,  3 binden fazla bebek ve çocuk katledildiğini söyledi.

"Fosfor bombaları altında nefessiz, enkaz altında soluksuz kalan ciğerpareler ya kayıp, ya ölü, ya yaralı" diyen Hisarkaya, "O kadar çok öğrenci öldü ki, okullarda ders döneminin bittiği açıklandı. Gazze’de Okula gidecek çocuk kalmadı. Genç kızların çeyiz sandıklarına füzeler yağıyor. Siyonist katiller, Dünya savaşlarında görülmemiş bir canilik sergiliyor. Hastaneler, okullar, mabetler bombalanıyor; Filistin halkı ölüsüne bile tek parça ulaşamıyor. Ne cenazesini yıkamaya suyu var, ne sarmaya kefeni. Aç karınlarını kurşun dolduruyor çocukların, Gazze’de ölüm kokuyor, ölüm. Beşiklere mermi, kundaklara kan doldu. Ölen annelerin karınları yarılıp, bedeni morarmış bebekler çıkarıldı. Yarabbi bu ne büyük bir imtihan!" ifadelerini kullandı.

Filistin’deki zulmün aslında 7 Ekim tarihinde başlamadığını, Siyonizm aşığı batılıların Balfour’da çizdikleri kanlı haritanın bugün Kudüs’ün kalbine saplanmış bir hançer olarak durduğuna vurgu yapan Başkan Hisarkaya, "Yüz yılı aşkın süredir bölgede çocuk, kadın yaşlı ayrımı yapılmadan katliam yapıldığını ifade eden Aydın, “İşgal tam, 75 yıldır Kudüs’te kol geziyor. Her metre karesinde Müslümanın ahı, mazlumların kanı olan Gazze, bugün yine ateş altında. Günlerdir canlı yayınlarda korkunç bir vahşet izliyoruz. Ağır bombardımanlarla Gazze harabeye çevriliyor. Parçalanmış cesetler, bebekler ve çocuklarla, can pazarı kurulmuş Gazze’de, Gazze yok oluyor. Gazze ölüyor" açıklamasında bulundu.

Ünal Hisarkaya, "Bombalama sonrası kimliklerini tespit edebilmek için, aileler çocuklarının kollarına adlarını yazıyor, Gazze’de ölen sadece masum siviller değil, Gazze’de insanlık ölüyor! Siyonistler, çocuklarına yıllardır yıkmayı, öldürmeyi, nefreti öğrettiler. Filistinlilerin insan olmadığını, en iyi Filistinlinin, ölü Filistinli olduğunu, Aksa’nın yerine, Süleyman mabedini inşa edeceklerini, gerekirse bunun için bütün Filistinlileri öldürebileceklerini öğrettiler. Eğitimleri katil yetiştirmeye programlı. Kinle, hınçla, çocuklarının beynine savaş tohumları ektiler. İşte bugün bu katliam yapanlar, bu korkunç eğitimi almış dünün çocukları" şeklinde konuştu.

Haber: Yalçın KÜÇÜK


09.11.2023 12:57:35