Hisarkaya'dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Büro Memur-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Hisarkaya, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, vatanın bağımsızlığı ve milletin huzuru için canını ortaya koyan tüm gazilere şükranlarını iletti.

Başkan Hisarkaya, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün, vatanımızın bekası uğruna büyük fedakârlıklar yapan gazilerimizin günü. Onlar, canları pahasına bu toprakları korumuş, milletimizin hür ve bağımsız yaşaması için hayatlarını ortaya koymuş kahramanlardır. Gazilerimiz, sadece geçmişte değil, bugün de bu milletin onur ve gurur kaynaklarıdır. Şehitlerimiz gibi gazilerimiz de her daim saygı ve minnetle anılması gereken değerlerimizdir. Onların bize bıraktığı en büyük miras, özgür bir vatan ve bağımsız bir gelecektir.

Türkiye Cumhuriyeti'nin bugün sahip olduğu güçlü yapıda, gazilerimizin ve şehitlerimizin büyük payı vardır. Onların gösterdiği cesaret ve kararlılık, bizlere her zaman yol gösterecektir. Gazilerimiz, milletimizin birliği ve beraberliği için her türlü zorluğa göğüs germiştir ve bizler de bu emanete sahip çıkarak onların mirasını yaşatmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm gazilerimizi minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür diliyorum. Şehitlerimize ise Allah’tan rahmet niyaz ediyorum.”

Büro Memur-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Hisarkaya, gazilerimize olan minnet borcunun sadece bir gün değil, her zaman hatırlanması gerektiğini vurgulayarak, toplumun her kesiminin gazilere ve şehit ailelerine gereken desteği vermesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Haber: Yalçın KÜÇÜK


19.09.2024 10:33:16