İHH’dan Filistin’e destek

Filistin – İsrail savaşının başlamasıyla birlikte, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH) Antalya şubesi, Gazze’ye yardım elini uzatmaya devam ediyor. İHH ekibi, Gazze’deki yaralıları taşıyan ambulanslara yakıt desteği sağlamak ve bölgedeki ihtiyaç sahiplerine yemek dağıtmak gibi insani yardım faaliyetlerini sürdürüyor.

Gazze’de yaşanan insani krizin etkileri her geçen gün derinleşirken, İHH Antalya şubesi mazlumların yanında olmaya devam ediyor. Özellikle ambulanslara sağlanan yakıt desteği, yaralılara hızlıca müdahale edilmesini ve hayat kurtarılmasını sağlıyor. Ayrıca, bölgedeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılan sıcak yemekler de birçok aile için büyük bir rahatlama kaynağı oluyor.

İHH Antalya şubesi, bu yardım faaliyetlerini sürdürebilmek için hayırseverlerden destek bekliyor. Gazze’deki acil yardım ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapılan bu çağrıya katkıda bulunarak, savaşın vurduğu masum insanlara yardım eli uzatabilirsiniz. Yardımlarınız, Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine umut olacak.

Hayırseverlerin bu çağrıya duyarlılık göstermeleri ve Gazze’deki mazlumların yanında olmaları bekleniyor. İHH, Filistin – İsrail savaşının vurduğu bölgedeki insani yardım çalışmalarını kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor.

Haber: Yalçın KÜÇÜK


10.10.2023 14:30:52