İMO Konyaaltı’ndan çekildi

Antalya İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Mehmet Soner Akdoğan, Konyaaltı Sahil Alan Yönetimi usul ve esasları yönetmeliği çerçevesinde gerçekleştirilen Alan Yönetimi Denetleme Kurulu toplantılarına katılmama ve çekilme kararı aldıklarını duyurdu. 

BİRBİRLERİNDEN FARKI YOK

Akdoğan, Konyaaltı Sahili'ndeki 2. etabın da 1. etaptan pek bir farkı olmadığını ve sahildeki sorunların çözüme yönelik bir iradenin mevcut olmadığını vurguladı. "Yıllardır devam eden sahil işgalleri, ses ve görüntü kirliliği gibi problemler her geçen gün büyümekte. 2. etapta da bu sorunların aynen devam ettiğini görüyoruz. Tüm bu nedenlerden ötürü Konyaaltı Sahil Alan Yönetimi ve Denetleme Kurulu toplantılarına katılmama ve çekilme kararı aldık" dedi.

HALKIN OLMASI TEMENNİSİ

Şube Başkanı Akdoğan, yıllardır süregelen ve giderek artan sahil işgalleri, ses ve görüntü kirliliği gibi sorunların çözülmemesi nedeniyle bu kararı aldıklarını açıkladı.İMO Antalya şube Başkanı Mehmet Soner Akdoğan, Konyaaltı sahilinin halkın kullanımına daha uygun hale getirilmesi gerektiğini savunarak, "Konyaaltı sahilimizin bir gün gerçekten halkın sahili olmasını temenni ediyorum" ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.

 

Haber: Yalçın KÜÇÜK

 


24.10.2024 14:29:06