İYİ Parti’de görev değişimi

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı'nda görev değişimi yaşandı. Vahdet Afşin Karaca İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine getirilirken Genel İdare Kurulu üyesi Ali Adnan Kaya il başkanlığı görevine atandı. 

KARACA TEŞEKKÜR ETTİ

Vahdet Afşin Karaca, "Teşkilat Başkanımız Sn. Hasan Toktaş'ın teklifleri ve Genel Başkanımız Sn. Müsavat Dervişoğlu'nun olurları ile İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine atanmış bulunmaktayım. Bu göreve layık gören başta Sayın Genel Başkanım Müsavat Dervişoğlui olmak üzere teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan yardımcımız Hasan Toktaş'a ve bugüne kadar görev yaptığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Atama yazımızı Antalya il Başkanlığı’na atanan kıymetli abim Ali Adnan Kaya ile birlikte aldım. Allah yar ve yardımcımız olsun" açıklamasında bulundu. 

KAYA: ALLAH BİZLERİ MAHÇUP ETMESİN

İl Başkanlığı görevine atanan Ali Adnan Kaya ise, "Teşkilat Başkanı'mız Sn. Hasan Toktaş‘ın teklifleri ve Genel Başkanımız Sn. Müsavat Dervişoğlu Bey'in olurları ile İYİ Parti ANTALYA İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Atama yazımızı İl Başkan'ımız, Teşkilat Başkan yardımcılığına atanan Sn. Vahdet Afşin Karaca kardeşim ile birlikte aldık. Allah'ım bizleri mahçup etmesin inşallah" ifadelerine yer verdi.

Haber: Yalçın KÜÇÜK


12.09.2024 13:52:43