Kamacı CHP İl Başkanlığı’na talip

Eski milletvekili ve uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) görev yapmış olan Nail Kamacı, 8 Ekim tarihinde yapılacak olan Antalya il başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı. Kamacı, partisinin önemli bir döneminde görev almak amacıyla adaylığını duyururken, partiyi birlik ve beraberlik içinde daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Kamacı’nın açıklamasına göre, Antalya il kongresi, önemli bir süreç olan 2024 yerel seçimlerine çok kısa bir süre kala gerçekleşecek. Kamacı, bu tarihi süreçte partisine hizmet etmek, partinin yerel iktidarını korumak ve geliştirmek, parti içi birlik ve beraberliği pekiştirmek, Türkiye genelinde otoriter iktidara karşı verilen siyasi mücadeleye Antalya’dan en etkin katkıyı sağlamak ve ekonomik krizin ve adaletsizliğin mağduru olan vatandaşların sesi olmak istediğini belirtti.

Adaylık açıklamasının detayları ise 5 Ekim Perşembe günü saat 12:00’de Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’nda yapılacak bir toplantıda açıklanacak. Kamacı, bu toplantıya tüm halkı, basın mensuplarını ve partilileri davet etti.

Haber: Yalçın KÜÇÜK


02.10.2023 11:53:43