Manavgat ve Gazipaşa İlçelerinde Son 1 Ayda Yapılan Çalışmalar

Suç ve suçlularla mücadele etmek ve meydana gelen olayların faillerini tespit etmek amacıyla; Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğümüz görevlilerince yapılan çalışmalarda ;
- Uyuşturucu madde yetiştiren/getiren/kullanan şahısların bulunabileceği bölgelerde  yapılan saha çalışmalarında (7) şahıs yakalandı, (1) şahıs TUTUKLANDI.
- Haklarında çeşitli suçlardan aranma ve kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan (8) şahıs adli makamlara sevk edildi, (1) şahıs TUTUKLANARAK Cezaevine teslim edildi.
 
Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğümüz görevlilerince  yapılan çalışmalarda;
- Üç ayrı “Fuhşa Teşvik, Aracılık veya Zorlama” operasyonunda toplamda (10) yabancı uyruklu kadın suçtan kurtarılarak Geri Gönderme Merkezine teslim edildi. Yabancı uyruklu şahısları suça sürükleyen (3) şüpheli şahıstan (2)’si TUTUKLANARAK cezaevine teslim edildi. Suçtan elde edilen nakit Türk Lirası ve döviz cinsi paraya el konuldu.

- “Bilişim Yolu ile Hırsızlık”, “Konut Dokunulmazlığı İhlali”, “Oto Hırsızlığı” ve “Yağma” suçlarından olmak üzere (8) olayın failleri YAKALANDI.

- Aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda  toplam (180) kişi yakalandı, yakalanan şahıslardan (101)’i TUTUKLANDI.  

- Meydana gelen olaylarda; (2) adet tabanca, (1) adet tüfek ve (2) adet bıçak ELE GEÇİRİLDİ.

İlimizde mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, halkımızın can ve mal güvenliğinin temini için  çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ


12.09.2024 13:12:08