PEKER'DEN ANLAMLI ZİYARET

 AK Parti Kepez Belediye başkan a. Adayı Rüştü Peker, Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Dernek Başkanı Cengiz Nizam'ı ziyaret etti.

Rüştü Peker, "Şehit ailelerinin bizlere vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlardan birer emanettir. Bizler her zaman şehit ailelerinin ve gazilerimizin  yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

"Vatan, bayrak ve mukaddesat için canını seve seve veren kahraman vatan evlatları olduğu sürece, kutlu vatanımızı bölmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir" diyen Peker, "Şehitlerimizin emanetine sahip çıkıp gazilerimizin göz bebeği olan yurdumuzu korumak hepimizin ortak görevidir. Vatanın bölünmez bütünlüğü için Şehit babalarımız en değerli varlıkları evlatlarını, gazilerimiz en değerli uzuvlarını verdiler. Her şeyden önce Vatan, Bayrak bizim için önemlidir, kutsaldır. Bu değerlere her zaman için sahip çıkacağız. Gerekirse geri kalan bedenlerimizi de bu vatan için vermeye her zaman hazırız. Kahraman Mehmetçiklerimizle gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Rüştü Peker, "Bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşamamızın asli unsurlarından olan aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz milletimizin kalbinde her zaman müstesna bir yeri vardır. Allah katında, Şehitler; nurlanmış, Gaziler; onurlanmış insanlardır. ülkemizin her karış toprağını canları pahasına savunan aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayattaki gazilerimize de sağlık diliyorum" açıklamasında bulundu.

Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Dernek Başkanı Cengiz Nizam ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken "Bu vatan uğruna şehit düşenleri ve gazilerimizi hiçbir zaman unutmamalıyız" dedi.


12.12.2023 14:38:20