SİYASİLERDEN SERT TEPKİ

Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tesislerine gerçekleştirilen hain terör saldırısı, Türkiye’yi derinden sarstı. Saldırıda şehit olan güvenlik görevlilerine rahmet dilenirken, yaralılar için acil şifa temennileri dile getirildi. Siyasi partilerin Antalya il başkanları da saldırıya yönelik tepkilerini gecikmeden dile getirdi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin:

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısında şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı:

"Terörle Müzakere Değil, Mücadele Edilir" CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, saldırıyı kınayarak şu açıklamayı yaptı:"Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik yapılan terör saldırısını kınıyorum. Terörle, teröristle müzakere değil, mücadele edilir!"

MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel:

MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel de saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada,"Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerinde gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." dedi.

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya: İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya ise teröre karşı duruşlarını yineleyerek şu sözleri sarf etti:"Her türlü terörü lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun."

Haber: Yalçın KÜÇÜK


25.10.2024 11:02:51