Şoför Esnafının Normalleşme Sevinci

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, “Kademeli normalleşme süreci esnaflarımız için sevindirici bir gelişme oldu” dedi.

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, “Kademeli normalleşme süreci esnaflarımız için sevindirici bir gelişme oldu” dedi.

Başkan Özçelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kademeli normalleşme kararını değerlendirdi. Kararın esnaf kanadında büyük sevinç uyandırdığını belirten Özçelik, bundan sonraki süreçte kurallara dikkat edilmesinin esnaf için büyük önem taşıdığını ifade etti. Kararın alınmasında emeği geçenlere teşekkür eden Özçelik, “Tam normale dönünceye kadar hem esnaflarımız hem vatandaşlarımız rehavete kapılmamalı” açıklamasında bulundu.

Yetkililere teşekkür etti
Esnafın uzun süredir normalleşme sürecini beklediğini hatırlatan Özçelik, “Esnaflarımız uzun süredir hayatın normale dönmesini umut etmekteydi. Şu an kademeli normalleşme sürecindeyiz. Tüm sektörlerde bir kıpırdama yaşanıyor. İlerleyen haftalarda bu hareketliliğin daha da artması mümkündür. Bu durumun sonucu olarak şoför esnaflarımızın da işlerinde hareketlenmeler başlamıştır. Allah’ın izniyle ilerleyen aylarda her şey daha da iyiye gidecek. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere kararın alınmasında emeği geçen tüm kesimlere şoför esnaflarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Rehavete kapılmayın uyarısı
Antalya’nın düşük riskli iller grubunda yer aldığını hatırlatan Özçelik, “Bu durum kimsenin rehavete kapılmasına neden olmasın. Eğer maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymazsak, araçlarımızda belirtilen tedbirleri uygulamazsak başladığımız noktaya hızla geri döneriz. Bu noktada odamıza kayıtlı tüm esnaflarımızı kurallara riayet etmeleri konusunda bilgilendiriyoruz. Tam normalleşme için esnaflarımız belirtilen kurallara uyuyorlar. Salgının başından bu tarafa pandeminin ortaya çıkardığı olumsuz ekonomik koşullar göz önünde bulundurulduğunda, tekrar aynı süreci yaşamamak adına, kurallara uymaktan başka çaremiz bulunmuyor” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 


09.03.2021 09:41:00