Tartışma yaratan dans

Muratpaşa Belediyesi'ne ait bir spor salonunda gerçekleştirilen dans gösterisi, sosyal medyada büyük tepki topladı. Gelen tepkilerin artması üzerine Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bir açıklama yaparak eleştirilere yanıt verdi.

Başkan Uysal, yaptığı açıklamada, söz konusu dans grubunun daha önce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı spor salonlarında da gösteriler yaptığını belirtti. Uysal, sosyal medyada gösteriyi eleştiren ve belediyeyi hedef alan paylaşımlara sert bir dille tepki gösterdi.

Uysal açıklamasında, “Karaktersiz, bayağı ve aşağısınız… Özel bir dans okulunun ücretli olarak kiraladığı salonumuzda farklı giyimli bir bireyi filme alıp CHP’li belediyenin bir organizasyonu gibi gösterip yayıyorsunuz. Karaktersiz, vicdansız ve bayağısınız. Konuyu ele alış seviyenize baktıkça, sizin bu ülkeyi neden her alanda geriye götürdüğünüze ve batırdığınıza şaşırmamak gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Bu açıklama, sosyal medyada hem destek hem de eleştiri aldı. Başkan Uysal, belediyenin kültürel ve sanatsal etkinliklere her zaman destek verdiğini, ancak bu tür eleştirilerin haksız olduğunu dile getirdi. Belediye yetkilileri, spor salonunun özel dans okulu tarafından ücretli olarak kiralandığını ve belediyenin organizasyonla doğrudan bir ilgisinin bulunmadığını vurguladı.

Haber: Yalçın KÜÇÜK


03.09.2024 14:20:42