Turgay Genç’ten CHP çıkışı

Döşemealtı Belediyesi eski Başkanı Turgay Genç, kendisine ve ekip arkadaşlarına yönelik eleştirilere  yanıt verdi. Genç, yerel seçimlerden bu yana şahsını ve ekip arkadaşlarını karalamaya çalışan bazı kişilere sert sözlerle karşılık verdi.

Turgay Genç, “Bizler genel seçimlerde ev ev, sokak sokak çalışırken her türlü iftiraya ve hakarete maruz kaldık. Ancak yanındaki dükkandan oy istemeyen, hemşehrilerimize selam dahi vermeyenler şimdi bizim partililiğimizi sorguluyorlar” dedi. Genç, Döşemealtı’nda CHP’nin gücünü artırmak için verdikleri mücadelenin altını çizdi ve partisinin bayrağını Döşemealtı Belediyesi’ne ilk kez kendilerinin diktiğini vurguladı.

Genç, “Tarihinde ilk defa partimizin Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ilçemizde birinci çıkartabildik. Biz, AKP’nin Antalya Büyükşehir dahil tüm Türkiye’de belediyeleri kazandığı dönemde Döşemealtı Belediyesi seçimlerini kazandık” ifadelerini kullandı.

Döşemealtı Belediye seçimlerinin kazanılmasında büyük emeği olduğunu belirten Genç, “Sevgi duymasanız bile saygı duyulacak 100’den fazla projeyi hayata geçirdik ve Döşemealtı’nı CHP’nin kalesi haline getirdik” dedi. Ayrıca, eleştirilerde bulunanlara yönelik olarak, yerel seçimlerde yaptığı konuşmayı tekrar izlemelerini önerdi.

Turgay Genç, kendisini bu açıklamayı yapmak zorunda bırakanlar adına üzüntü duyduğunu belirtirken, tüm partili yol arkadaşlarına ve Döşemealtı halkına destekleri için teşekkür etti. Genç, 25 yıldır CHP’ye verdiği emeği artırarak vermeye devam edeceğini belirterek sözlerini sonlandırdı.

Haber: Yalçın KÜÇÜK


20.08.2024 11:35:40