Vatandaşlara İkamet Uyarısı

Antalya Muhtarlar Dernek Başkanı Nazif Alp, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine yaklaşırken, vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu. Başkan Alp, seçmen kaydının güncelliği için vatandaşlara e-devlet üzerinden ikametlerini kontrol etme çağrısında bulunurken, adres değişikliği yapanları da uyardı.

Antalya Muhtarlar Dernek Başkanı Nazif Alp, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin yaklaştığı bu dönemde Antalyalı vatandaşlara önemli bir hatırlatma yaparak seçmen kaydının güncel ve doğru olmasının önemini vurguladı. Başkan Alp, özellikle e-devlet üzerinden ikamet adreslerini kontrol etmeleri ve gerekirse güncellemeleri gerektiğini ifade etti.

Başkan Alp, yaptığı açıklamada, “Seçmen kayıtlarının güncel olması, demokratik bir süreç olan seçimlerin doğru bir şekilde yürütülmesi için kritik öneme sahiptir. Vatandaşlarımızın ikametlerini kontrol etmeleri ve herhangi bir değişiklik durumunda güncellemeleri, seçmen kaydının doğru ve güncel olmasını sağlayacaktır” dedi.

Ayrıca, adres değişikliği yapan vatandaşlara da seslenen Başkan Alp, “Adres değişikliği yaptıysanız ve yeni ikametgah adresinizi henüz güncellemediyseniz, bunu bir an önce yapmanız önemlidir. Yanlış seçmen kaydıyla oy kullanmanın sonuçları olabilir. Bu nedenle herkesin bu sürece dikkat etmesini rica ediyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Alp’in bu uyarısı, Antalya’da seçim sürecinin sorunsuz ve adil bir şekilde ilerlemesi için vatandaşların katkısını sağlamayı hedefliyor.  Antalya Muhtarlar Dernek Başkanı Nazif Alp, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde vatandaşlara ikamet uyarısında bulunarak, seçmen kayıtlarının güncel ve doğru olmasının seçimlerin doğru yürütülmesi için kritik önem taşıdığını vurguladı.

Haber: Yalçın KÜÇÜK


02.10.2023 14:42:25