• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 21 Ekim 2020 13:01

ANSİAD ve MAKÜ İş Birliği Protokolüne İmza Attı

ANSİAD ve MAKÜ İş Birliği Protokolüne İmza Attı
ANSİAD ve Burdur MAKÜ Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu iş dünyası ve üniversite iş birliğinin güçlendirilmesi adına protokol imzaladılar.

ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı ve Burdur MAKÜBucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Osman Akın, işdünyası ve üniversite iş birliğinin güçlendirilmesi adına protokol imzaladılar.

 

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu, Yönetim Bilişim Sistemleri anabilimdalı öğrencileri ile açılması planlanan Girişimcilik ve İnovasyon Tezsiz Yüksek Lisans öğrencilerinin faydalanacağı protokol kapsamında öğrencilerin vizyon ve hazırlık düzeylerinin yükseltilmesi amacıyla iş birliğine vardılar. Üniversiteler ve iş dünyası arasında iş birliği sağlamak ve çalışma mekanizmaları üreterek bilginin uygulamaya dönüştürülmesinin hedeflendiği protokol, ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı ve Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Osman Akın tarafından imzalandı. Protokol töreni, ANSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. H. Rana Demirer, Yönetim Kurulu Üyeleri İlhan Karakaya, Sarper Dermut ve MAKÜ Bucak İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özlem Çetinkaya Bozkurt, Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Harun Öğünç’ün katılımıyla gerçekleşti. İmzalanan protokolün iş dünyası ve üniversite adına hayırlı olmasını temenni eden Başkan Akın Akıncı, “Öğrencilerimize faydalı olacağına inandığımız bu protokol ile umarız yeni ufuklar açmalarına yardımcı oluruz. 18 yıldır devam eden ANSİAD Girişimcilik Günleri kapsamında üniversitemiz ile birçok alanda iş birliğini zaten yıllardır gerçekleştiriyoruz, inanıyorum ki bu çalışma da ANSİAD üyelerimiz ve paydaşlarımız adına herkese fayda sağlayacak bir iş birliği olur” dedi. ANSİAD Girişimcilik Günleri kapsamında 2 yıldır Girişimcilik Dersleri veren ANSİAD üyelerine teşekkür eden Doç. Dr. Osman Akın, “Üniversitemiz iş birliği konusunda çok uzun yıllardır desteğinizi görüyor. Bu konuda da vereceğiniz destekten dolayı teşekkür ediyor, protokolün öğrencilerimiz adına hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.