• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 20 Haziran 2022 10:06

“Antalya’da Birinci Parti Olacağız”

“Antalya’da Birinci Parti Olacağız”
Antalya’da üye kayıtlarının katlanarak devam ettiğini kaydedenİYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran,
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, ülkenin çok zorlu bir süreçten geçtiğinin altını çizerek ilk seçimde AKP ile küçük ortağı MHP’yi göndereceklerini ve İYİ’lerin iktidarını kuracaklarını kaydetti.Ülkenin liyakatsiz kadrolar tarafından çok kötü yönetildiğini vurgulayan Başaran, “Geçtiğimiz günlerde, İl ve İlçe Teşkilatlarımız ile birlikte Serik İlçemizde bulunan Cuma pazarındaydık. Burada pazar esnafımız ve pazarda alış veriş yapan vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı yakaladık. Gördüğümüz ilgi ve alaka bizleri son derece sevindirdi. Ancak insanlarımız artık AKP’den umudu kesmiş durumda. Ülkemizin liyakatsiz kadrolar tarafından çok kötü yönetildiğini düşünüyorlar. Bizlere de ‘artık bir an önce gönderin şu AKP’yi’ diyerek dert yanıyorlar” dedi.

“İYİLİK ÇADIRI”NA ZİYARET
Cuma pazarında kurulan “İYİlikÇadırı”nı ziyaret ederek yeni üyelere rozetlerini takan Başkan Başaran, burada da iddialı açıklamalarda bulundu. Üye kayıtlarının katlanarak devam ettiğini hatırlatan Başaran, “Büyümemize aynı hızla devam edersek -ki ben buna tüm yüreğimle inanıyorum- yaz ayları sonunda Antalya’da birinci parti olmamız kesinlikle sürpriz sayılmamalıdır. Çünkü Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde ki partimize büyük bir ilgi var. Herkes bir şekilde üye olmak, partide görev almak ve bizlere destek vermek istiyor. Açıkçası yolumuz açık, hedefimiz bellidir. Antalya’da birinci parti oluncaya kadar İYİ Parti Antalya Teşkilatı olarak sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Çok az kaldı. İYİ günler çok yakın” diye konuştu.

DEMİREL’İ ÖRNEK ALSINLAR
Öte yandan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, hafta içinde 9.Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in aramızdan ayrılışının 7. yıl dönümü nedeniyle Isparta İslamköy’de gerçekleşen Anma Törenine katıldı. Başaran, Merhum CumhurbaşkanıSüleyman Demirel'i saygı ve rahmetle andıklarını ifade ederek, şöyle konuştu: “9.Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in değerini yaşadığımız şu günlerde daha iyi anlıyoruz. Devlet adamı olmak, demokrasiye, hakka, hukuka ve adalete inanmak; bu uğurda mücadele edebilmek çok değerlidir. Umuyorum bugün ülkeyi yönetenler biraz olsun onu kendilerine örnek alırlar.”



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.