• SUR YAPIIIIIII
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 16 Kasım 2020 11:27

Antalya DOB “Bach Kantatları”nı Sahneleyecek

Antalya DOB “Bach Kantatları”nı Sahneleyecek
Antalya Devlet Opera ve Balesi, Johann Sebastian Bach’ın “Kahve Kantatı” ve Evlilik Kantatı” eserlerini sanatseverlerle buluşturacak.

Antalya Devlet Opera ve Balesi, Johann Sebastian Bach’ın “Kahve Kantatı” ve Evlilik Kantatı” eserlerini 21 Kasım Cumartesi akşamı saat: 20.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde sanatseverlerle buluşturacak.

 

Kızını kahve alışkanlığından vazgeçirmeye çalışan bir babanın kahve bağımlısı kızıyla yaşadıklarını şakacı bir üslupla ele alan “Kahve Kantatı”nı soprano Aslı Ayan, bariton Onur Alpaslan ve tenor Devrim Demirel seslendirecek.

 

Konusunu aşktan alan “Evlilik Kantatı” ise soprano Aslı Ayan tarafından seslendirilirken gecede Antalya DOB orkestasını şef Melih Tepretmez yönetecek.

 

Fiyatları 20 ile 60 TL arasında değişen gecenin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki opera gişelerinin yanı sıra www.biletinial.com  internet adresinden de temin edilebilir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.