• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 07 Temmuz 2020 13:10

Antalya Haziran ayında da TV+ izledi

Antalya Haziran ayında da TV+ izledi
Türkiye’nin dijital televizyonu TV+’ta bu ay dizi ve filmlerin yanı sıra Premier Lig, NBA ve Formula 1 gibi dünya çapında sportif organizasyonlar büyük ilgi görecek. TV+’ta geçen ayın en çok izlenen filmi ise Dwayne Johnson’un oynadığı Rampage: Büyük Yıkı

Türkiye’nin dijital televizyonu TV+’ta bu ay dizi ve filmlerin yanı sıra Premier Lig, NBA ve Formula 1 gibi dünya çapında sportif organizasyonlar büyük ilgi görecek. TV+’ta geçen ayın en çok izlenen filmi ise Dwayne Johnson’un oynadığı Rampage: Büyük Yıkım oldu. Antalya en çok TV+ izleyen şehirler sıralamasında altıncı sırada yer aldı.

 Turkcell’in dijital televizyon platformu TV+ Haziran ayında da diziden filme, spordan çocuk kanallarına kadar ilgi çekici içerikleriyle izleyicilerin tercihi oldu. TV+’ı en çok izleyen ilk 10 şehrin başında İstanbul yer aldı. İstanbul’u Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Antalya, Bursa, Gaziantep, Diyarbakır ve Trabzon takip etti. Haziran ayında, TV+’ın en çok izlenen filmlerinin başında ise başrollerini Dwayne Johnson ve Naomie Harris’in paylaştığı Rampage: Büyük Yıkım geldi. Equalizer 2, Otel Transilvanya 3, Overlord, Madagascar 3 ise en çok izlenen ilk 5 film arasında yer aldı.

 Oscar ödüllü oyuncuların dizileri TV+ ekranlarında

Oscar ödüllü oyuncu ve yönetmenlerin filmleri Temmuz ayında TV+’ta olacak. Bu ay başında yayına başlayan ve Harlem’deki suç örgütlerini konu alan “Godfather of Harlem” dizisi tüm bölümleriyle Türkiye’de sadece TV+ ekranlarından izlenebilecek. Dizinin başrolünde Oscar ödüllü aktör Forest Whitaker yer alıyor. “Narcos”un yaratıcılarından Chris Brancato ve Paul Eckstein’in imzasını taşıyan dizi, 60’lı yıllarda hapisten çıkan ve Harlem’e dönen Bumpy Johnson’ın İtalyan mafyası ile olan mücadelesini anlatıyor.

 TV+ arşivine eklenen bir diğer dizi ise bilimkurgu kategorisinde yer alan “Spides”. Dizinin başrollerinde Rosabell Laurenti Sellers, Falk Hentschel, Florence Kasumba ve Désirée Nosbusch yer alıyor. Hikâye, gizemli bir ilaç aldıktan sonra komaya giren ve bu ilacın uzaylılar tarafından verildiğini fark eden başkarakter Nora’nın etrafında geçiyor. “Spides” da tüm bölümleriyle sadece TV+’ta izlenebilir. Çocuklara özel kategorisi ile güvenilir film ve çizgi dizilerin de bulunduğu TV+’ta Madagaskar 3 ve Otel Transilvanya en çok izlenen 5 film arasında yer alırken, bu filmleri Equalizer 2 ve Overlord takip etti.

 Formula 1, Premier Lig ve NBA heyecanı TV+’ta

Dizi ve film kanallarının dışında spor kanallarıyla da ilgi gören TV+, Temmuz ayında Formula 1, Premier Lig ve NBA heyecanını ekranlara taşıyacak. 12 Temmuz’da Avusturya Grand Prix’si ile başlayan Formula 1 yarışları ve Premier Lig’in en köklü rekabetlerinden Arsenal – Liverpool karşılaşması TV+ ekranlarında olacak. Dünyanın 1 numaralı basketbol organizasyonu NBA heyecanı da 30 Temmuz’da TV+’ta yaşanmaya başlayacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.