• imsa
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 18 Aralık 2023 11:47

Antalya listede yok!

Antalya listede yok!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde adaylar netleşmeye başladı. 227 Belediye Başkanı açıklanırken daha önce aday olduğu belirtilen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile Gündoğmuş Belediye Başkan adayı Nurettin Sönmez'in isimleri ise listede yer almadı.

4 BÜYÜKŞEHİR AÇIKLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 4'ü büyükşehir olmak üzere, 227 seçim çevresinde parti meclisinde alınan kararla belediye başkan adayları belirlendi. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu, Ankara'da ise Mansur Yavaş yeniden aday oldu. İstanbul ve Ankara'nın dışında Bursa Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Bozbey ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ahmet Akın açıklandı. 19 İlçesi bulunan Antalya'da ise ne Büyükşehir Belediye başkan adayı ne de 19 ilçenin belediye başkan adayı açıklanan listede yer almadı. 

SÖZEN VÖE SÖNMEZ LİSTEDE YOK

4 Büyükşehir'in yanında Bolu Belediye başkan adayı olarak bir süre önce tekrar partiye dönen Tanju Özcan, Bayburt Belediye başkan adayı olarak Kubilay Erel, Elazığ Belediye başkan adayı olarak Coşkun Çağlar, Gümüşhane Belediye başkan adayı olarak Bedri Ağaç, Karaman Belediye başkan adayı olarak Recep Sertçelik ve Nevşehir Belediye başkan adayı olarak Mehmet Bilgin açıklandı. Daha önce bizzat CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından aday olduğu belirtilen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen listede yer almadı.

Haber: Yalçın KÜÇÜK