• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 04 Ekim 2021 11:30

Antalyamız ve Ülkemiz İçin Çalışmaya Devam…

Antalyamız ve Ülkemiz İçin Çalışmaya Devam…
Türkiye Büyük Millet Meclisi 1 Ekim Cuma Günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı konuşma ile yeni yasama dönemine başladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi 1 Ekim Cuma Günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı konuşma ile yeni yasama dönemine başladı.

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-Pa Komisyonu Başkanı Atay Uslu, meclisin yeni yasama dönemi ile ilgili olarak bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu'nun TBMM Açılış mesajında şunları söyledi:

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 27. Dönem 5. Yasama yılı başladı. Yasama döneminde fikirler, politikalar tartışılırken nezaket, mutabakat ve uzlaşı ile milletimiz için en güzeli ve en hayırlı olanı yasalaştırdığımız çalışma dönemi diliyorum.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yeni yasama yılında ekonomik ve hukuk reformları gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu dönemde Seçim ve Siyasi Partiler Yasası değişikliği, 4. Yargı paketi, vergi yasası, kooperatifler yasası değişikliği gibi önemli gündem maddeleri görüşülecek. İklim değişikliğiyle mücadeleyi içeren Paris İklim Anlaşması da Meclis’in gündemine gelecek diğer önemli bir konu.

Başta Yüce Meclisimizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu güne kadar Meclisimizde görev yapmış tüm milletvekillerine şükranlarımızı sunuyorum, ahirete irtihal etmiş olanlara rahmet, yaşayanlara uzun ömürler diliyorum.

MİLLETİMİZE VE ÜLKEMİZE HİZMET GÖREVİMİZ

Gazi Meclisimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Antalya Milletvekili olarak Antalyamız ve Ülkemiz için en güzel, en iyi kararları verme sorumluluğu ile hareket etmeye devam edeceğim.

Bu süreçte dün olduğu gibi, bundan sonra da vatandaşlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, meslek odalarımızın talep, istek ve ihtiyaçlarının istişare edilmesi ve yasama organında çözüme kavuşturulması için kapımız, gönlümüz, telefonumuz her daim açıktır.  

TBMM'de aldığımız kararların, kabul ettiğimiz düzenlemelerin ülkemize güzellik, esenlik, refah, kalkınma ve huzur getirmesini diliyorum. Antalya’yı Seviyoruz. Türkiye’yi Seviyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.