• imsa
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 17 Ekim 2024 11:56

Antalyaspor'dan Anlamlı Paylaşım

Antalyaspor'dan Anlamlı Paylaşım

Antalyaspor, geçtiğimiz yıl yaşanan trajik bir trafik kazasında hayatını kaybeden eski futbolcusu Naldo Pereira’nın oğlu Davi’yi, vefatının 1. yıl dönümünde unutmadı. Kulüp, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duygusal bir paylaşım ile Davi Pereira'yı rahmet ve sevgiyle anarak bir kez daha andı.

Antalyaspor’un resmi hesaplarından yapılan paylaşımda, “Seni unutmayacağız Davi Pereira” ifadelerine yer verilerek, genç sporcunun acı kaybı hatırlatıldı. Naldo Pereira, Antalyaspor'da oynadığı dönem boyunca hem saha içindeki performansı hem de saha dışındaki duruşu ile taraftarın sevgisini kazanmış bir oyuncuydu. Oğlu Davi’nin beklenmedik ölümü ise tüm camiada derin bir üzüntüye neden olmuştu.

Davi Pereira'nın kaybının ardından geçen bir yıl içinde, Antalyaspor ailesi bu zor dönemde Naldo Pereira ve ailesinin yanında yer alarak dayanışma göstermiş, düzenlenen çeşitli anma törenlerine katılarak acılarını paylaşmıştı.  Taraftarlar, sosyal medyada yaptıkları yorumlarla genç Davi’yi andılar ve Antalyaspor camiasının bu hassasiyetini takdirle karşıladılar. 

 

Haber: Yalçın KÜÇÜK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.