• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 28 Haziran 2020 11:02

'Arabada Sinema'dan sonra 'Park Et Seyret' konserleri

'Arabada Sinema'dan sonra 'Park Et Seyret' konserleri
‘Arabada Sinema’ etkinliğiyle Antalyalılara açık havada sosyal etkinlik keyfi yaşatan Konyaaltı Belediyesi, şimdi de ‘Park Et Seyret’ ile müzik tutkunlarını buluşturuyor.

‘Arabada Sinema’ etkinliğiyle Antalyalılara açık havada sosyal etkinlik keyfi yaşatan Konyaaltı Belediyesi, şimdi de ‘Park Et Seyret’ ile müzik tutkunlarını buluşturuyor.

İlk konser 7 Temmuz 2020 Salı Günü Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası ile başlayacak.
Covid19 tedbirleri sonrasında ‘Yeni normal hayat’ etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi Antalya'da bir ilke imza atarak, ‘Arabada Sinema’ etkinliği başlattı. Arabada Sinema, Türkiye genelinde büyük ses getirerek, tüm yurt genelinde farklı şehirlerde vatandaşlarla buluştu. Covid19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uygun olarak, Antalyalıların sosyal etkinlikte buluştuğu ‘Arabada Sinema’dan sonra Konyaaltı Belediyesi şimdi de ‘Park Et Seyret’ etkinliğiyle müzik tutkunlarının konser hasreti sona erdiyor.
ALANDA 250 ARAÇ
‘Park Et Seyret’ konser serisi, 7 Temmuz 2020 Salı günü Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası ile başlıyor. Uncalı Açık Pazar Yeri’nde gerçekleştirilecek konsere 250 araç alınacak. Konserleri izlemek isteyen vatandaşlar 29 Haziran Pazartesi günü itibarıyla www.konyaalti.bel.tr adresinden rezervasyon yaptırabilecek. Konser serisi 14 Temmuz’da Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, 21 Temmuz tarihinde ise Konyaaltı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ile devam edecek.
KONSERLER ARAÇTAN DİNLENECEK
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Covid19 döneminde yurttaşlara bir nebze moral olması açısından sosyal mesafe kuralına uygun olarak bir dizi sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Esen, “Arabada Sinema etkinliğimiz Antalyalılardan yoğun ilgi gördü. Gelen talep doğrultusunda bu etkinliği bir aylık sürece yaydık. Şimdi de yurttaşlarımızın araçlarında konser izleyebilmesi için ‘Park Et Seyret’ etkinliği gerçekleştireceğiz. Uncalı Açık Pazar Yeri'mizde gerçekleştirilecek ilk etkinlikte Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestramızın konserini izleyeceğiz. Radyo frekansı ile vatandaşlarımız konseri araçlarında izleyecek. Böylelikle bölge halkımıza rahatsızlık vermeyeceğiz. Konserlerimizi izlemek isteyen yurttaşlarımızı bekleriz” dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.