• SUR YAPIIIIIII
SAĞLıK Haber Girişi : 14 Haziran 2021 10:26

Aşı sırası PTT çalışanlarında

Aşı sırası PTT çalışanlarında
Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten korunmak için gerçekleştirlen aşılamada sıra PTT A.Ş. çalışanlarına geldi. Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, tüm çalışanları aşı olmaya çağırdı.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten korunmak için gerçekleştirlen aşılamada sıra PTT A.Ş. çalışanlarına geldi. Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, tüm çalışanları aşı olmaya çağırdı. Karaca, “Yüzlerce vatandaşımıza hizmet eden gişe personeli ve sürekli sahada adreslere bire bir hizmet götüren posta dağıtıcısı bir an evvel diye devam edebiliriz” dedi.

Vatandaşlar ile birebir sürekli olarak irtibat halinde olan ve tehdit altında görevlerini ifa etmeye çalışan PTT A.Ş. çalışanları da aşı önceliğine alındı. Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, “Birlik Haber-Sen olarak uzun zamandır PTT A.Ş., Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, ve Sağlık Bakanlığı ile yürüttüğümüz istişareler sonuçlanırken aşılama başladı”dedi.

Gelinen süreçte aşı tedariğinin sağlanması ve Türkiye’ye yeteri kadar aşı gelmesi ile birlikte yarından itibaren PTT A.Ş.’de görev alan personeller aşıdan faydalanmaya başladığını söyleyen Başkan Karaca, tüm PTT A.Ş. çalışanlarının sağlıkları açısından aşı olması gerektiğini belirtti ve aşı çağrısı yaptı.

PTT A.Ş. çalışanlarının Alo 182 ve Merkezi Hekim Randevu Sistem (MHRS) uygulaması üzerinden randevu alarak aşılarını vurunabileceklerini dile getiren Mitat Karaca, eski normallere dönmek adına aşılamanın önemli olduğunu kaydetti. 

Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, PTT emekçilerinin salgında gerek kargo dağıtımı gerek ofislerde yüz yüze çalıştığını belirterek “ yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerde Kovid-19 virüsünün ciddiye alınması gerektiği konusunda işyerlerinde tedbirler alınmasına özellikle de gümrüklerde çalışan PTT emekçilerine koruyucu malzemelerin ivedilikle sağlanması gerektiği konusunda bilgilerimizi sunduk. Gelinen noktada sonuca varmış bulunmaktayız ve aşılama başladı. Yüzlerce vatandaşımıza hizmet eden PTT emekçilerinin aşılanması önemli. Görevini aksatmadan risk alarak her daim halkına hizmet eden tüm PTT çalışanları bir an evvel aşı olmayı posta dağıtıcısından gişe personeline taşeron ve temizlik firması çalışanları da dahil sonuna kadar hak etmiştir” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.