• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 31 Aralık 2021 12:59

Atay Uslu’dan Yeni Yıl Mesajı

Atay Uslu’dan Yeni Yıl Mesajı
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu 2022 yılını yayınladığı mesaj ile kutladı.

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu 2022 yılını yayınladığı mesaj ile kutladı.

Antalya Milletvekili Atay Uslu yeni yıl mesajında şunları söyledi:

“Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak; yeni ümitlerin olduğu 2022 yılına hep birlikte merhaba diyoruz. Karşılamakta olduğumuz 2022 yılının dünyada ve ülkemizde huzurun, sükûnetin, refahın ve barışın hâkim olduğu bir yıl olmasını diliyorum.

Türkiye olarak 2021 yılı içerisinde tüm Dünyayı etkileyen pandemi şartlarına rağmen yatırımları, üretimi ve ticareti arttırmaya devam ettik. Dünyanın pek çok ülkesinde ekonomiler durma noktasına gelmişken, Türkiyemiz de her gün yeni bir tesisi, yeni bir eseri ülkemize kazandırdık. Yeni bir yıla girerken, bir yandan heyecanımız artıyor, bir yandan da umudumuz, gayretimiz, mücadelemiz güç kazanıyor. Yeni ve daha büyük hedeflere doğru kararlılıkla ilerliyoruz.

Bütün gayretimiz, barış ve istikrarımızı koruyarak, birliğimizi ve kardeşliğimizi bozmak isteyenlerin tuzaklarına düşmeden ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasi alanda ülkemizi daha ileri hedeflere ulaştırmak içindir.

Türkiye, demokrasi, insan hakları ve kalkınma yolundaki çabasını yeni başarılarla taçlandırdıkça da sadece kendi sınırları içerisinde değil, bölgesinde ve dünyada da bir istikrar ve güç merkezi olacaktır.

Bu duygularla 2022 yılının ülkemize, bölgemize ve dünyamıza sağlık, esenlik, huzur, mutluluk ve refah getirmesini temenni ediyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.