• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 01 Ağustos 2022 12:15

Atay Uslu mahalle mahalle geziyor

Atay Uslu mahalle mahalle geziyor
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu mahalle ziyaretlerine Kaş ve Elmalı ilçelerinde devam etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu mahalle ziyaretlerine Kaş ve Elmalı ilçelerinde devam etti.

 TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Elmalı ve Kaş ilçelerinde mahalle ziyaretlerine devam etti. Atay Uslu Kaş İlçesinin Gömbe, Yeşilbarak, Yaylakılınçlı, Elmalı ilçesinin Akçay, Zümrütova, Mursal, Çaybaşı, İslamlar ve Yuva mahallerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti.

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu yaylasıyla, sahiliyle Antalya’yı adım adım, mahalle mahalle ziyaret etmeye devam ediyor, milleti dinliyor, taleplerine çözümler üretmeye devam ediyor.

KÜRESEL KRİZLERİ ÇÖZEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN DÜNYA LİDERİDİR.

Milletvekili Atay Uslu yapmış olduğu ziyaretlerde, 2023 seçimlerinin önemini anlatarak “AK Parti olarak bugüne kadar her zaman hizmet ve eser  ürettik. Bizim siyasetimiz eser siyaseti. Halkımızın taleplerini yerine getirdik. Hiç bir zaman  Millete yön vermeye çalışmadık, bizim siyasetimize milletimiz yön verdi. Vatandaşımız da memnun kaldığı için her seçimden bizi zaferle çıkardı. 2023 yılında da halk bize desteğini verecek ve Cumhur İttifakını yeniden iktidar yapacaktır. Milletimiz Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Başkan yapacaktır. Cumhurbaşkanımız bugün küresel tüm sorunların çözümünde, dünyada barışın sağlanmasında, tahıl krizinin aşılmasında aktif rol alan dünyadaki yegane liderdir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye’nin değil dünyanın ihtiyacı var. Antalya’yı Seviyoruz, Türkiye’yi Seviyoruz. " dedi.

DURMAK YOK HEDEF 2023

Milletvekili Atay Uslu, durmadan aralıksız bir tempo ile mahalle mahalle, ilçe ilçe Antalya’yı adeta karşılarken, yaptığı konuşmalarda; AK Parti olarak her daim vatandaşın yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini, durmadan yorulmadan çalışacaklarını hedeflerinin 2023, 2053, 2071 olduğunu ifade etti.

Antalya Milletvekili Atay Uslu’ya Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin, AK Parti Elmalı İlçe başkanı Haluk Altunkaya, ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.