• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 05 Ağustos 2022 13:09

Atay Usludan Sivil Toplum Ziyaretleri

Atay Usludan Sivil Toplum  Ziyaretleri
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Muratpaşa İlçesinde Esnaf ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Muratpaşa İlçesinde Esnaf ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Muratpaşa İlçesinde Sivil Düşünce Derneği üyeleri ile bir araya geldi, ardından Elektrikçiler Odasını, Otobüsçüler Odasını, Pansiyoncular Otelciler Matbaacılar ve Camcılar Esnaf Odasını, Berberler Odasını ve S.S Antalya Üçkapılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

MUHALEFETİN KISIR SİYASETİNİ GÖRMEK İÇİN ANTALYA DAHİL YEREL YÖNETİMLERİNE BAKMANIZ YETERLİ. 

TBMM çalışmalarının ara verdiği yaz döneminde ziyaretlerine Muratapaşa ilçesinde devam eden AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Sivil Düşünce Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, “AK Parti olarak her zaman sahadayız, milletvekillerimiz, teşkilatlarımız ile her zaman vatandaşımız ile bir aradayız. Antalya’nın her türlü derdini çözmek, yatırımını gerçekleştirmek için Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile, Milletvekillerimiz ile, teşkilatlarımız ile çalışmaya devam ediyoruz.  Vatandaşımız biliyorki sorunlarını dinleyen, çözen geniş bir vizyon sahibi AK Parti var. CHP ancak boş vaat makinesi, icraata geldiğinde hiç bir şey yapmadığını tüm Türkiye olarak CHPli belediyelerde gördü, görmeye de devam ediyor. Antalya, İstanbul gibi birçok yerde vatandaş belediye hizmetlerinde CHPye sıfır not verdi.  Antalya’da belediyecilik hizmetleri eksiye düşmüş durumda. Tarımıyla, ticaretiyle, turizmiyle dinamik Antalya’mızda belediyecilik hizmetleri ekside olduğu için, vizyoner hizmetleri, büyük projeleri  vazgeçtik, klasik rutin yerel hizmetler verilemediği için şehir geriye gidiyor.  Türkiye’nin en pahalı şehiriçi ulaşım hizmeti, Türkiye’nin en pahalı içme  suyu maalesef Antalya’da.  İşten çıkarmalarda,  çalışanlara sürgün anlayışı da maalesef CHP’li Antalya Belediyesinde.  

Muhalefetin her açıdan kısır siyaseti Antalya, İstanbul dahil yerel yönetimlerine sahip olduğu illerde açık ve net görülüyor.  Muhalefete ait yerel yöneticilerin; Vizyonları yok, eser üretemiyorlar, şehirleri geri götürüyorlar, vaatlerini gerçekleştirmiyorlar,  yönetimleri beceriksiz,  anlayışları halktan kopuk, şehirleri sel götürse bile tatillerini kesmeyecek kadar sorumluluktan uzak ve duyarsızlar. Bu zihniyetin birde kalkıp ülkeyi yöneteceğiz demelerine vatandaş gereken cevabı sandıkta verecek.

TÜRKİYE EN ETKİLİ KÜRESEL AKTÖR

6 tane veya gizli ortak ile 7 tane ayrı zihniyetin ülkeyi yönetmesi mümkün değil. Daha temel konularda anlaşamamış bu masa göreceksiniz aday bile çıkaramayacak ve devrilecek.  Bugün Türkiye dünyada en önemli aktör,  oyun kurucu,  bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Dünya Lideri.  Tüm Dünya en küçük küresel bir krizde bile, Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ne diyecek diye bekliyor.  2023 yılında Cumhurbaşkanımızı tekrar seçerek yeni bir dönemi hep birlikte başlatacağız.” dedi. 

ODA BAŞKANLARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ardından Elektrikçiler Odasını, Otobüsçüler Odasını, Pansiyoncular Otelciler Matbaacılar ve Camcılar Esnaf Odasını, Berberler Odasını ve S.S Antalya Üçkapılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifini ziyaret eden Atay Uslu, yeni seçilen oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerini iletti, talep ve sorunları konusunda görüş alışverişinde bulundu. 

Antalya Milletvekili Atay Uslu’ya ziyaretleri sırasında AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.