• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 18 Mayıs 2022 10:04

ATB Başkanı Ali Çandır'dan 19 Mayıs Mesajı

ATB Başkanı Ali Çandır'dan 19 Mayıs Mesajı
Antalya Ticaret Borsası ve Antalya Tarım Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Antalya Ticaret Borsası ve Antalya Tarım Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Ali Çandır, mesajında şunları kaydetti:

“Milli mücadelenin kahramanı önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 103 yıl önce ülkemizin bağımsızlığı için sürdürülecek büyük mücadelenin meşalesini Samsun’dan yaktı. Bağımsızlık ruhunun dirildiği gün olan 19 Mayıs’ı kutluyorum.

Genç nüfusa sahip Türkiye, bu potansiyelini üretime yönlendirerek sosyal ve ekonomik alanda kalkınmalıdır. Bunun için gençlere eğitim hayatından başlayarak fırsatlar sunulmalıdır. Umutsuz gençlik, umutsuz yarın demektir. Gençlere yönelik yaptığımız her yatırım ülkenin geleceğini kurgular. Unutulmamalıdır ki ülkenin yarınını gençler kuracaktır. Gençliğin önünü açacak politikalar yürütülmelidir. Gençleri üretime yönlendirecek projeler geliştirilmelidir. İş dünyası gençlerimizin her zaman yanındadır.

Ata’mızın Cumhuriyeti emanet ettiği gençlerimiz, ülkeyi ileri medeniyetler seviyesine taşıyan devrimlere sonuna kadar sahip çıkacaktır. Bu duygularla, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum. Milli mücadelenin kahramanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, vatanımız için canını feda etmiş şehitlerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.