• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 27 Ekim 2020 12:36

Atmaca'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Atmaca'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Cumhuriyetimizin ilanının 97. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında,

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca,  Cumhuriyetimizin ilanının 97. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, '97 yıl önce 29 Ekim 1923 tarihinde, destansı bir kurtuluş mücadelesi sonucunda kurulan Cumhuriyetimizi demokrasi, insan hakları, eğitim, sağlık, bilim ve ekonomi alanlarında daha ileriye taşımak ve sonsuza kadar yaşatmak hepimizin en kutsal vatani görevidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde egemenliğin kayıtsız şartsız millete verildiği bu şanlı tarih, 100 yıllık koca bir çınara dönüşürken, ülkemizi Büyük Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine taşımak için canla başla mücadele etmeliyiz. Oda olarak bizler; demokrasi ve laikliği savunuyor, planlama-sanayileşme-kalkınmayı esas alan bir Türkiye Cumhuriyeti bilinciyle çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bütün üyelerimizin ve halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları bize vatan kılmak için fedakârlıkla mücadele eden tüm gazi ve şehitlerimizi saygıyla anıyorum." dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.