• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 27 Eylül 2020 12:08

Atman gari!

Atman gari!
Finike Belediyesi, koylarda ve sahillerde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Haftada 2 gün gerçekleşen temizlik çalışmalarına rağmen, sahiller ve koylar ertesi gün yine çöp ile doluyor.

Finike Belediyesi, koylarda ve sahillerde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Haftada 2 gün gerçekleşen temizlik çalışmalarına rağmen, sahiller ve koylar ertesi gün yine çöp ile doluyor. Belediye ekipleri, temizlik çalışmasının ardından topladığı çöplerin torbaları ile ‘Atman Gari’ yazdı. Çevre kirliliğine dikkat çekmek isteyen ekiplerin bu uygulaması ile çevre bilincine dikkat çekmek, çöplerin sahillere ve koylarına atılmasının önüne geçilmek isteniyor.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Ekiplerimiz periyodik olarak temizlik çalışması yapıyor. İlçemizin kıyı ve sahillerinde de bu çalışmalar gerçekleşiyor. Haftada 2 defa sahiller ve koylarda temizlik yapılıyor. Ancak tüm uyarılarımıza rağmen sahil ertesi gün yine çöp yığınları ile doluyor. Bu olumsuz tablonun önüne bir türlü geçemiyoruz. Her hafta sahillerde 300-400 torba çöp toplanıyor. Bu manzara ilçemize yakışmıyor. Ekiplerimiz, dikkat çekmek amacıyla çöp torbalarıyla yöremizin ifadeleriyle ‘Atman gari’ yazmışlar. Bu vesileyle bir kez daha rica ediyoruz. Lütfen konteynırlar dışına çöp atılmasın” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.