• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 27 Eylül 2020 10:40

Bağımsız Türkiye meşalesi asla sönmeyecek

Bağımsız Türkiye meşalesi asla sönmeyecek
Bağımsız Türkiye Partisi’nin 19’uncu kuruluş yıldönümü münasebetiyle açıklamalarda bulunan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Prof. Dr. Haydar Baş’ın yaktığı meşalenin sönmesine asla müsaade etmeyeceğiz ve O’nun bize emaneti bu kutlu davayı Allah’ın izniyle
Bağımsız Türkiye Partisi’nin 19’uncu kuruluş yıldönümü münasebetiyle açıklamalarda bulunan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Prof. Dr. Haydar Baş’ın yaktığı meşalenin sönmesine asla müsaade etmeyeceğiz ve O’nun bize emaneti bu kutlu davayı Allah’ın izniyle iktidara taşıyacağız” dedi.
25 Eylül 2001 yılında kurulan Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) 19'uncu kuruluş yıldönümü münasebetiyle BTP Genel Başkanı Hukukçu Hüseyin Baş, önemli açıklamalarda bulundu. Meltem TV'de yayınlanan Ana Haber bültenine görüntülü bağlanıp açıklamalara bulunan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Bağımsız Türkiye Partisi'nin kuruluşunun 19'uncu yıldönümünü kutlayarak başladığı konuşmasında, "25 Eylül 2001 yılında yola çıkan Bağımsız Türkiye Partisi'nin fikir, kültür, bilgi ve birikim mirasını taşıma şerefine nail olan büyük ve güçlü bir kadroyuz. Bu vesileyle partimizin 19'uncu yaş gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı. BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, şöyle konuştu: "Bizim için böyle günler kutlu günlerdir. Kutlu kaderler yaşayacağımız günlerin arifesinde Allah'ın izniyle bir yaşımıza daha girdik. O kökleşmiş miras, o kökleşmiş fikir birliği bugün bir kez daha vücut buldu ve bir kez daha Bağımsız Türkiye Partisi'nin kadrolarının kenetlenmesini sağladı."


Aynı azim ve kararlılıkla


Bağımsız Türkiye Partisi denildiğinde akla tam bağımsızlık ve güçlü Türkiye'nin geldiğini hatırlatan BTP Genel Başkanı Baş, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bağımsız Türkiye Partisi denildiğinde en başta akla güçlü Türkiye ve tam bağımsızlık gelmektedir. Bağımsız Türkiye Partisi denildiğinde akla Bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk'ün bize emanet ettiği Türkiye'de demokratik, laik, hukuk devleti idealini kendine ideal edinmiş bir birliktelik hamuru akla gelmesi gerekiyor. Bugüne kadar hiçbir şartta geri kalmamış Bağımsız Türkiye Partisi kadroları inanıyorum ki bundan sonra da bu bayrağı aynı azim ve kararlılıkla taşımaya devam edeceklerdir."

Bu kutlu davayı iktidara taşıyacağız


Meltem TV'deki konuşmasında Bağımsız Türkiye Partisi'nin ilk seçimlerine 3 Kasım 2002 yılında girdiğini hatırlatan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, bu seçimlerin partisi için ilk siyasi sınav olduğunu söyledi. BTP lideri Hüseyin Baş,"3 Kasım 2002 yılında girdiğimiz ilk seçim siyasetteki ilk sınavımızdır. Biz bu sınavda Bağımsız Türkiye Partisi'nin teşkilatları olarak çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. 2020 yılında da aynı ruhla siyasi çalışmalarımıza hiç hız kesmeden devam ediyoruz. Bu noktada tüm Türk milletini ve tüm Türk gençliğini bu hareketin içinde yer almaya davet ediyorum. Çünkü Türkiye'nin var olan tüm sorunlarının çözümü ve ülkemizin çıkarı Bağımsız Türkiye Partisi'ndedir. Merhum babam, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Haydar Baş'ı rahmet ve minnetle tekrar anıyorum. O'nun yaktığı meşale içimizde hiç sönmeden devam edecektir. Biz bu ateşin sönmesine asla müsaade etmeyeceğiz ve O'nun bize emaneti, O'nun bize mirası olan bu kutlu davayı Allah'ın izniyle iktidara taşıyacağız.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.