• SUR YAPIIIIIII
SPOR Haber Girişi : 11 Aralık 2020 16:39

Bahadır ve Doğukan'ın Özel Antrenmanı

Bahadır ve Doğukan'ın Özel Antrenmanı
Fraport TAV Antalyaspor’da, tedavi süreçleri tamamlanan ve eski performanslarına kavuşmaları için çalışmalar yapan Doğukan Sinik ile Bahadır Öztürk, çok özel bir antrenmana çıktı.

Fraport TAV Antalyaspor’da, tedavi süreçleri tamamlanan ve eski performanslarına kavuşmaları için çalışmalar yapan Doğukan Sinik ile Bahadır Öztürk, çok özel bir antrenmana çıktı. Doğukan Sinik ile Bahadır Öztürk, Antalyaspor U15 takımının futbolcuları ile çalıştı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki antrenmanı Teknik Direktör Ersun Yanal ve yardımcıları ile Futbol Direktörü Sedat Karabük de izledi. Antrenör RaufKolancı'nın çalıştırdığı U15 takımının oyuncuları ise ilk kez profesyonel futbolcularla çalışma yapmanın heyecanını yaşadı. Tedavi süreçlerinin sonuna gelen futbolcuların A takım antrenmanlarına daha kolay adaptasyonunun sağlanması, genç takım oyuncularının da A takım oyuncuları ile antrenmana çıkıp deneyim kazanması ve aidiyet duygularının artırılmasını sağlayan uygulamanın bundan sonra da devam edeceği belirtildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.