• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 10 Ocak 2022 09:25

Başaran: “Biz seçime hazırız”

Başaran: “Biz seçime hazırız”
Genel Başkan Meral Akşener ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın ile görüşerek, ‘her an seçim olacakmış gibi çalışmaya devam edin’ mesajı alan İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, “Artık AKP’den kurtulmanın zamanının geldi. İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı olarak

Genel Başkan Meral Akşener ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın ile görüşerek, ‘her an seçim olacakmış gibi çalışmaya devam edin’ mesajı alan İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, “Artık AKP’den kurtulmanın zamanının geldi. İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı olarak seçime hazırız” dedi.

 Geçtiğimiz hafta içinde Ankara’ya giderek Genel Başkan Meral Akşener ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın ile görüşen İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, iddialı açıklamalarda bulundu. Hem Genel Başkan Meral Akşener hem de Teşkilat Başkanı Koray Aydın’dan ‘her an seçim olacakmış gibi çalışmaya devam edin’ mesajı aldığını kaydeden Başaran, “İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı olarak seçime hazırız” dedi.

 AKP ÜLKEYİ YÖNETEMİYOR

Antalya’da son dönemde yaptıkları başarılı çalışmalarla üye sayılarını 26 bin barajının üzerine çıkardıklarını hatırlatan Başkan Başaran, “Yaz ayları boyunca sıkı bir çalışma temposuyla 19 ilçemizi de tek tek gezerek hem üye kayıtlarımızı gerçekleştirdik hem de vatandaşlarımızla bir araya gelerekonların dertlerine ortak olduk. Bu sayede vatandaşlarımızın partimize olan ilgi ve alakalarını gördük. Üye sayımızı katlayarak artırdık ve 26 binin üzerine çıkardık. Bu durum bizleri son derece umutlandırdı. Açıkçası insanlarımız artık AKP iktidarından ümidini tamamen kesmiş durumda ve ülkeyi kesinlikle iyi yönetemediğini düşünüyor” diye konuştu.

 İKTİDARA ADAYIZ

Artık AKP’den kurtulmanın zamanının geldiğini kaydeden Mehmet Başaran, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Ülkede pahalılık aldı başını gitti. İnsanlarımız artık evlerine ekmek götüremez, çarşıda pazarda alış veriş yapamaz ve faturalarını ödeyemez hale geldi. Genel Başkanımız Meral Akşener’in de her konuşmasında belirttiği gibi Türkiye’nin acilen seçime gitmesi gerekiyor. Çünkü bu iktidar ülkeyi her geçen gün bataklığa sürüklüyor. Vicdansızca yaptıkları rekor zamlarla vatandaşı açlığa mahkum eden bu zihniyetin artık bu saatten sonra ülkeye vereceği tek şey yoksulluk ve acıdır. Bu ülke, akıldan ve bilimden tamamen uzak bir yönetimi kesinlikle hak etmiyor. İYİ Parti olarak vatandaşımızın desteğiyle iktidara adayız ve bunu da başaracağız.”

 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.