• imsa
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 18 Aralık 2020 11:28

Başkan Şahin’den Müjdeli Haberler

Başkan Şahin’den Müjdeli Haberler
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, ilçenin sorunlarını yakından takip etmek için sık sık Ankara’ya gidiyor.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, ilçenin sorunlarını yakından takip etmek için sık sık Ankara’ya gidiyor. Bu hafta da başkente giden Başkan Şahin ilgili bakanlıklarla görüşerek, Aksu için güzel haberlerle döndü.

Başkan Şahin Ankara temasları sonrası yaptığı açıklamada; “İlçemizle ilgili önemli konuları görüşmek, sorunlara çözüm bulmak için sık sık Ankara’ya gidiyoruz.Bu ziyaretimiz sonrasında da Ankara’dan güzel haberlerle döndük. Aksu’muzun en önemli sorunlarından birisi mülkiyet sorunu. Pınarlı bölgemizin mülkiyet sorunları, sahil bölgemizdeki planlama çalışmaları, inşaatı devam eden Kent Meydanı ve Millet Bahçemiz başta olmak üzere ilçemiz ile ilgili birçok konuda görüşmelerde bulunduk. Ankara temaslarımız kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız, Kültür ve Turizm Bakanlığımız ve TOKİ ile yaptığımız görüşmelerde olumlu sonuçlar aldık. Aksu’muzu geliştirmek, güzelleştirmek, sorunlarını çözmek için büyük gayret sarf ediyoruz. Bu konuda bizlere destek olan bakanlıklarımıza da ilçe halkım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.