• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 08 Mart 2021 15:22

Başkan Tütüncü’den kadın personellere karanfil

Başkan Tütüncü’den kadın personellere karanfil
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bayan personellerin kadınlar gününü rengarenk karanfillerle kutladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bayan personellerin kadınlar gününü rengarenk karanfillerle kutladı.

Kadınlara yönelik sağlıktan eğitime, kültür ve sanattan sosyal yardıma kadar bir çok hizmet çalışması gerçekleştiren, kooperatifçilik modeli ile de kadın emeğine destek çıkan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yine fikirlerini çok önemsediği kadınların yanı başında yer aldı. Bu yıl haftanın ilk mesai gününe denk gelen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Başkan Tütüncü, bayan personellerinin kadınlar gününü kutladı. Belediyedeki bayan personelleri bulundukları birimlerde tek tek ziyaret eden Tütüncü, rengarenk karanfillerle, hediye dağıttı. Başkan Tütüncü, erkek personellere de hal hatır sorarak, evlerindeki hanımefendilere de sevgi ve saygılarının iletilmesi ricasında bulundu.

Kadınlarımıza saygı ve hürmet

Belediyeye gelen ilçe sakini kadınlarında gününü çiçeklerle kutlayan Başkan Tütüncü, “Emekleriyle hayatımıza değer katan sevgileriyle kalplerimizi aydınlatan bütün hanımefendilerin Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyoruz. Bugün belediyemizde çalışan, belediyemize hizmet üreten, bizim bu hizmet yolculuğumuzda bize gayretleriyle çalışkanlıklarıyla en büyük desteği veren, halkımıza nice büyük hizmetler üreten ve Kepez’in nice müzmin sorunlarını ortadan kaldıran hanımefendilerin yanındayız, onları ziyaret ediyoruz. Bugün aslında bütün hanımefendilere çok büyük hürmetimizi saygılarımızı iletiyoruz,  ama iki gruba çok daha özel bir saygı ve hürmet iletiyoruz. Bunlardan birincisi son 1 yıla emekleriyle damga vuran sağlık çalışanlarımız, hekimlerimiz, doktorlarımız. Onların üzerimizde çok hakkı var. İkincisi de belediyemizin bütün çalışanları. Onlar bizim için çok önemliler. Tabii bizim için aslında her gün Kadınlar Günü… Kadınların ayrı bir gününün olmaması gerektiğini düşünüyoruz. 365 günün 365 günü aslında kadınlar günü, ama bütün bunlarla birlikte farklı bir farkındalığa işaret etmesi bakımından bugünü de önemsiyoruz. Hem farkındalık, hem de kalplerimizin biraz daha birbirine yaklaştığı güzel anları da her 8 Mart'ta hanımefendiler ile birlikte paylaşıyoruz. Bütün hanımefendi personellerimize, emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Eminim ki onlarla gelecek yolculuğumuz çok daha anlam kazanacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.