• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 30 Haziran 2022 16:21

Başkan Tütüncü, Gündoğmuş’ta

Başkan Tütüncü, Gündoğmuş’ta
Antalya’nın dört bir ilçesini karış karış gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu hafta Gündoğmuş İlçesi’ni ziyaret etti.

Antalya’nın dört bir ilçesini karış karış gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu hafta Gündoğmuş İlçesi’ni ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her hafta gerçekleştirdiği ilçe gezileri kapsamında bu hafta Gündoğmuş İlçesi’ne giderek bir dizi temas ve incelemelerde bulundu. Gündoğmuş ziyaretinde ilk olarak geçtiğimiz yıl büyük bir yangın felaketi atlatan Senir Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Tütüncü, yangın günlerinin yaralarını birlikte sardıkları vatandaşlarla bir araya geldi. Senir Mahalle Muhtarlığı önünde vatandaşlarla buluşan Başkan Tütüncü, istek ve talepleri dinledi, konteyner evlerde yaşayan yöre halkının kapısını çaldı, evlerine konuk oldu.  Gündoğmuş Esnaf Odasını ziyaret eden Başkan Tütüncü, ardından AK Parti Gündoğmuş İlçe Başkanı ve teşkilat üyeleri ile beraber ilçe merkezindeki esnafları da gezdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü gün boyu devam edecek ziyaretleri sırasında yoğun bir gündem bekliyor. Başkan Tütüncü, öğleden sonra Ümütlü, Ortakonuş, Balkaya, Eskibağ, Çaltı, Köprülü, Kayabükü, Çayırözü, Narağacı, Pembelik Mahallelerini ziyaret ederek,  vatandaşın kapısını çalacak. Başkan Tütüncü, AK Parti Gündoğmuş İlçe teşkilatı ziyareti ile günü sonlandıracak. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.