• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 14 Eylül 2021 14:38

Başkan Uysal’ın Gençler İçin Hayali

Başkan Uysal’ın Gençler İçin Hayali
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediyenin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında sahne alan Gençlik Orkestrası’yla buluşmasında, “Türkiye’nin tanıdığı, şehre sanatı hissettiren, herkesi sanata yönlendiren dev bir topluluk olmanızı hayal ediyorum

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediyenin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında sahne alan Gençlik Orkestrası’yla buluşmasında, “Türkiye’nin tanıdığı, şehre sanatı hissettiren, herkesi sanata yönlendiren dev bir topluluk olmanızı hayal ediyorum” dedi.

Şef Emrah Aydın yönetimindeki Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası, pandemi nedeniyle verilen uzun aranın ardından yaklaşık 4 ay önce yeniden bir araya geldi. Yaşları 7 ile 22 arasında değişen 40 kişilik orkestra, belediyenin 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlendiği kutlamalarda seyirciyle buluştu. 

Konserde Fikrimin İnce Gülü, Senden Başka, Harmandalı gibi şarkılarla birlikte 9. Senfoni gibi klasik müzik eserlerinin bulunduğu 11 şarkı seslendirilirken orkestra üyeleri bu özel konser için 3 ay boyunca haftada üç gün üçer saat çalıştı. Genç müzisyenlerinin 30 Ağustos konseri büyük beğeni toplarken Başkan Uysal ve eşi Ümran Uysal, orkestra üyeleriyle kahvaltıda buluştu.

Konseri “Süper” olarak tarif eden Başkan Uysal, “Sizler büyük sanatçı olmaya aday kişilersiniz. Benim sizler hakkındaki hayalim Türkiye’nin tanıdığı, şehre sanatı hissettiren, herkesi sanata yönlendiren dev bir topluluk olmanız” diye konuştu. Orkestra şefi Aydın, ise kendilerine bu fırsatı tanıdığı Başkan Uysal’a teşekkür etti.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.