• SUR YAPIIIIIII
SPOR Haber Girişi : 27 Mart 2021 11:14

Başkanımız Yılmaz’ın Yoğun Mesaisi

Başkanımız Yılmaz’ın Yoğun Mesaisi
Fraport TAV Antalyaspor Başkanımız Mustafa Yılmaz, bugün hayırlı olsun dileklerini iletmek için ziyaretlerde bulunmak isteyen konukları ağırladı.

Fraport TAV Antalyaspor Başkanımız Mustafa Yılmaz, bugün hayırlı olsun dileklerini iletmek için ziyaretlerde bulunmak isteyen konukları ağırladı. Günün hayırlı olsun dileklerini iletmek için ziyaret eden ilk ismi Balıkçı İrfan’ın sahibi İrfan Ezdi oldu. Başkanımız Mustafa Yılmaz ve yönetim kuruluna başarı dileyen Ezdi, takımımızın Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanacağına inandığını dile getirdi. Bir sonraki ziyareti gerçekleştiren Makine Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Atmaca ve beraberindekiler, Başkanımız Mustafa Yılmaz ve yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundu.

KUPA FİNALİ İÇİN BAŞARI DİLEDİLER

Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Başkanı Yeliz Gül Ege ve beraberindekiler de Antalyaspor’umuzun da içinde bulunduğu tanıtım projeleri üzerinde sohbet gerçekleştirdi. Akdeniz Reklamcılar Derneği (ARD) Başkanı Haluk Özsevim ve yönetim kurulu üyesi Fulya Sarman, Başkanımız Yılmaz ve yönetim kurulumuza hayırlı olsun dileklerini iletirken takımımıza da Ziraat Türkiye Kupası’nda başarı dileklerinde bulundu.

07 GENÇLİK GRUBU ZİYARET ETTİ

Başkanımız Mustafa Yılmaz’ın bir sonraki ziyaretçileri 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gürhan Güneyli ve grup üyeleriydi. Uzun süre Antalyaspor’umuzun bugünü ve yarını ile ilgili görüşlerin paylaşıldığı toplantıda Ziraat Türkiye Kupası’nın Antalya’ya gelmesi için temenniler dile getirildi ve final öncesi yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. 07 Gençlik Grubu Başkanı Güneyli ve üyeler, Başkanımız Yılmaz’a grubun saatini ve atkısını hediye etti.

SON ZİYARET KANSU’DAN

Günün son ziyaretini ise Anavatan Partisi İl Başkanı Alihan Kansu ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdi. Kansu, Antalya’nın en büyük markası olan Antalyaspor’umuzun başarısı için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade ederek hem ligde hem de Türkiye Kupası Finali’nde başarılar diledi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.